Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 13:28

Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Παπουτσωμένο Γάτο» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Παπουτσωμένο Γάτο» στην Καλαμάτα

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» επισκέπτεται αυτή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου την Καλαμάτα, όπου θα δώσει 3 παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου: 11.30 το πρωί, 5.30 και 7.30 το απόγευμα. 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρεία «Μέθεξις» σε συνεργασία με την «Ε» και το eleftheriaonline.gr κληρώνουν για εσάς και τα παιδιά σας από 2 προσκλήσεις για κάθε παράσταση.

Μπείτε στην κλήρωση εδώ

Η παράσταση είναι διαδραστική, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να βοηθήσουν τον παπουτσωμένο γάτο να φέρει εις πέρας το σχέδιό του... Ενα σχέδιο πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να μετατρέψει το φτωχό αφεντικό του, το Γιωργάκη, σε πρίγκιπα μέσα σε 3 ημέρες. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτευτεί η πριγκίπισσα τον Γιωργάκη. Θα τα καταφέρει να μετατρέψει και να βελτιώσει τη ζωή του μυλωνά; Ο Παπουτσωμένος Γάτος δίνει ένα μάθημα ελπίδας, σκέψης, επιτυχίας, αγάπης, αλληλεγγύης προς τον διπλανό μας αλλά και ειλικρίνειας. 

Τους ρόλους ερμηνεύουν ηθοποιοί γνωστοί από το θέατρο και την τηλεόραση, όπως οι: Δημήτρης Ζωγραφάκης («Μαρία η Ασχημη»), Χρήστος Τριπόδης («Κόκκινο Δωμάτιο», «10η εντολή»), Κατερίνα Ζιώγου («Ντόλτσε Βίτα», «Safe Sex»), Παναγιώτης Καρμάτης («Μαύρα Μεσάνυχτα»), Ειρήνη Ψυχράμη και Αλέξανδρος Σαριπανίδης («Κόκκινο Δωμάτιο»).

 • Η διάρκεια της παράστασης είναι 70'. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 7 ευρώ: α) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τηλ. 27210 87902, β) στα καταστήματα «Public» και «Ηλεκτρονική», γ) στο viva.gr ή στο 11876.

Η τιμή στην είσοδο θα είναι 8 ευρώ.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.


NEWSLETTER