Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 17:37

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Ασχημόπαπο» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Ασχημόπαπο» στην Καλαμάτα

Το γνωστό παραμύθι «Το Ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν θα παιχτεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας αυτό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ., στις 5.15, και στις 7.15 μ.μ. 

Η «Ε» και το Μικρό Θέατρο Λάρισας κληρώνουν για εσάς διπλές προσκλήσεις για την παράσταση.

Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Δείτε τους νικητές εδώ.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, πιστό στο ραντεβού του έπειτα από τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με τις παραστάσεις «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια», «Ο λαγός και η χελώνα» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του κι έρχεται για 7η χρονιά στην Καλαμάτα με το κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. 

«Το Ασχημόπαπο» απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση, η ιστορία αυτή που αποτελεί τον ύμνο της αποδοχής, της κατανόησης και της διαφορετικότητας. Πλαισιωμένη από υπέροχες μουσικές, έρχεται να συναρπάσει τους μικρούς θεατρόφιλους αλλά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους την αθώα παιδική τους πλευρά.

Η υπόθεση της παράστασης έχει ως εξής: Το Ασχημόπαπο, μόνο στην άκρη του δάσους, ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας, βαρύς και αδυσώπητος, έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός. Το Ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος ο Τιμόθεος Γαλοπούλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Κυνηγό! Η φιλία όμως η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα βοηθήσει τους δυο φίλους να τα καταφέρουν!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Χριστίνα Μαντέση, Δέσποινα Χαριάτη, Αννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Ανδρέου. Τη  σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιώργος Πούλης, τα σκηνικά, την κίνηση και τις ειδικές κατασκευές ο Βαλεντίνο Βαλάσης, τα κοστούμια η Ελένη Ψύρρα, τα φώτα ο Πασχάλης Λόκας και τα γραφιστικά ο Στέλιος Καλογεράκης. Η μουσική επιμέλεια είναι της Στέφης Μαραγκοπούλου. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 7 ευρώ (Πνευματικό Κέντρο, τηλ. 27210 87902) και στο ταμείο 9.


NEWSLETTER