Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 22:02

Συγγενείς της νεκρής επιτέθηκαν με κατσαβίδι στον υπάλληλο του νεκροτομείου

Γράφτηκε από την
Συγγενείς της νεκρής επιτέθηκαν με κατσαβίδι στον υπάλληλο του νεκροτομείου

Χάος στο νοσοκομείου του Ρίου

 

Πανικός επικράτησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όταν οι συγγενείς της νεαρής τσιγγάνας που βρέθηκε κρεμασμένη σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου επιτέθηκαν σε εργαζόμενο στο Νεκροτομείο.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν να δουν την νεκρή, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται.

Μετά την άρνηση του εργαζόμενου αυτοί εξοργίστηκαν, και επιτέθηκαν στον υπάλληλο.

Η κατάσταση στο νεκροτομείο του ΠΠΝΠ βγήκε εκτός ελέγχου ενώ ο χώρος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές με σπασμένα τζάμια και έπιπλα.

Με χτύπημα από κατσαβίδι στο κεφάλι, νοσηλεύεται με επιληπτική κρίση στη νευρολογική κλινική ο υπάλληλος του νεκροτομείου, που δέχθηκε την επίθεση των συγγενών της άτυχης γυναίκας με κατσαβίδι!

Η αστυνομία αναζητά στο σπίτι του, τον άνδρα που με κατσαβίδι χτύπησε τον υπάλληλο.

Σε επικοινωνία που είχε το patrastimes.gr, με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπο Μπονάνο, απεύθυνε έκκληση στην αστυνομία να κάνει επιτέλους την δουλειά της και να προχωρήσει σε συλλήψεις, για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα του προσωπικού, από την ανεξέλεγκτη αντίδραση των Ρομά.

Ο κ.Μπονάνος, ήδη με παράσταση στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ανδρέα Αποστολόπουλο, ζήτησε αμέσως την εφαρμογή του νομού, εκφράζοντας την αγανάκτησή του, για τα τεκταινόμενα.

Οφείλω να διασφαλίσω την ηρεμία των εργαζομένων μου, από δολοφονικές επιθέσεις όπως η σημερινή στον υπάλληλο του νεκροτομείου και η αστυνομία, επιτέλους, ας κάνει την δουλειά της», δήλωσε ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η νεκροψία-νεκροτομή της γυναίκας ρομά, που αυτοκτόνησε το πρωί, θα διενεργηθεί την Δευτέρα το πρωί, με την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα να έχει ζητήσει από τον διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, να έχει αστυνομική προστασία, για να ασκήσει τα καθήκοντα της και να μην επιτραπεί σε κανέναν από τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας,, η παρουσία του στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής Χαράλαμπος Μπονάνος, τόνισε ότι αύριο θα καταθέσει αίτημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, το πρωί της Δευτέρας αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρήσουν τον χώρο του νεκροτομείου.

Πηγή: patrastimes newsit


NEWSLETTER