Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 15:31

Σαντορίνη: Βίαζαν επί μέρες 30χρονη Καμερουνέζα και μετά την έκαναν πορνοστάρ

Γράφτηκε από την
Σαντορίνη: Βίαζαν επί μέρες 30χρονη Καμερουνέζα και μετά την έκαναν πορνοστάρ

Απίστευτες καταγγελίες από 30χρονη Καμερουνέζα και συλλήψεις για την υπόθεση σε Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη.


Μια απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη ενός 31χρονου στη Σαντορίνη, ο οποίος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου. Το Σάββατο μια 30χρονη από το Καμερούν κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού ότι ο κατηγορούμενος μαζί με έναν 24χρονο τη βίαζαν επί μέρες καταγράφοντας μάλιστα τις πράξεις τους σε κάμερα.
Επίσης, όπως προέκυψε ο 31χρονος την έπεισε να μεταβεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου την παρέλαβε ένας 51χρονος άντρας και αφού την μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπήρχε εγκατεστημένος κινηματογραφικός εξοπλισμός, την εξανάγκασε σε σεξουαλικές συνευρέσεις με άγνωστα πρόσωπα, τις οποίες κατέγραφε.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 31χρονου στη Σαντορίνη, όπου παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης. Δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα άτομα.
Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER