Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 16:45

Ξάνθη: Νταήδες εισέβαλαν σε μαγαζί και χτύπησαν αλλοδαπό

Γράφτηκε από την
Ξάνθη: Νταήδες εισέβαλαν σε μαγαζί και χτύπησαν αλλοδαπό

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 20 χρόνων -που ο δεύτερος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για επιθέσεις με τραυματισμούς- και έναν 24χρονο Αλβανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ότι αυτός τον γρονθοκόπησε

 

Χωρίς προφανή λόγο εισέβαλαν τρεις νεαροί σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη όπου βρίσκονταν τρεις Πακιστανοί και ένας από αυτούς άρχισε να χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι έναν 26χρονο, τραυματίζοντάς τον! Αμέσως μετά, οι «νταήδες» τράπηκαν σε φυγή.

Ο νεαρός αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήγε μαζί με τους δύο ομοεθνείς του κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε την επίθεση και περιέγραψε τους δράστες. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι τρεις νεαροί έπεσαν ο ένας μετά τον άλλο στα χέρια των αστυνομικών.

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 20 χρόνων -που ο δεύτερος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για επιθέσεις με τραυματισμούς- και έναν 24χρονο Αλβανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ότι αυτός τον γρονθοκόπησε. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER