Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 00:00

Ένα παιδί με σύνδρομο Down βρίσκει χαρά σε μια γροθιά! (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Αυτό που επιθυμούν οι αθλητές σε όλον τον κόσμο είναι να χαρίζουν χαρά στους οπαδούς τους. Παράλληλα, το μεγαλύτερο δώρο για τους αυτούς είναι να νιώθουν την αγάπη του κόσμου. Τι συμβαίνει, όμως, όταν δείχνουν και εκείνοι την αγάπη τους;

 Έχουμε δει πολλές όμορφες στιγμές και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από οπαδούς που συγχαίρουν τους παίκτες της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα που έχουν πάρει, αλλά και από παίκτες που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους. Και η παρακάτω αποτελεί μια από αυτές. 

Πρωταγωνιστής ο οκτάχρονος Liam Fitzgerald που έχει σύνδρομο Down και, ίσως, είναι ο μεγαλύτερος φαν των Boston Bruins. Ο πατέρας του φυσικά δεν θα μπορούσε να του στερήσει μια από τις μεγάλες του αγάπες, και τον πήγε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι παίκτες επέστρεφαν στα αποδυτήρια από το ζέσταμα, ο μικρός Liam κάθισε δίπλα στην είσοδο, ώστε να μπορέσει να συγχαρεί τους παίκτες. Σήκωσε το χέρι του σε γροθιά και περίμενε όλοι να τον χαιρετήσουν. 

Κανένας από τους παίκτες που πέρασαν δεν τον απογοήτευσε και μπράβο τους, γεγονός που έκανε τον λιλιπούτειο φίλαθλο ιδιαίτερα χαρούμενο. Το χαμόγελό του τα λέει όλα. Δείτε τον. 

Αξίζει να ειπωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Liam αναδείχθηκε ως “ο φαν του αγώνα” και η κάμερα αμέσως στράφηκε πάνω του. Φυσικά εκείνος δεν κρύφτηκε, αλλά άρχισε να μοιράζει φιλιά στον αέρα. Τελικά τα πιο απλά πράγματα μπορούν να φέρουν μεγάλη χαρά...

Αρόη Αθανασοπούλου

Πηγή: pathfinder.gr