Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 06:37

Οταν ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος λέει ψέματα στο περιφερειακό συμβούλιο για τους λιγνίτες (βίντεο-ντοκουμέντο)

Γράφτηκε από την

Ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δ. Καφαντάρης όταν κλήθηκε από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να δώσει εξηγήσεις με ποιόν μίλησε για την υπόθεση των λιγνιτωρυχείων, δήλωσε ότι μίλησε με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου. Ο κ. Τατούλης μάλιστα έσπευσε να ζητήσει την εγγραφή της δήλωσης του κ. Καφαντάρη στα πρακτικά, για να δείξει (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) ότι η "Ελευθερία" και ο αρμόδιος συντάκτης της Γιάν. Σινάπης έγραψαν ψέματα. Δυστυχώς όμως για εκείνους που εμπνεύστηκαν αυτή την παράσταση, ψέματα είπε ο κ. Καφαντάρης. Και το αποδεικνύει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλου - Νέστορος στο οποίο ακούγεται ο δήμαρχος να λέει ότι επικοινώνησε και με τον κ. Τατούλη και με την κ. Νικολάκου.

Το βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στον κ. Τατούλη ως απάντηση στη δήλωση μετανοίας που έκανε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος για λόγους που αυτοί γνωρίζουν. Και στον κ. Καφαντάρη επίσης εξαιρετικά αφιερωμένη η ακροτελεύτεια παράγραφος του σχετικού δελτίου που εξέδωσε η Περιφέρεια:
"Στο περιθώριο της τοποθέτησής του ο κ. Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάψευση εκ μέρους του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος ότι υπήρξε επικοινωνία του με τον Περιφερειάρχη από τη δημοσίευση του θέματος και ύστερα, όπως ψευδώς δημοσίευσε εφημερίδα της Περιφερειακής Ενότητας της Μεσσηνίας. Τόνισε επίσης ο κ. Τατούλης ότι η αντίσταση σε αυτού του είδους την παραπληροφόρηση καταδεικνύει το επίπεδο δημοκρατίας στον τόπο".
Η δημοσιοποίηση του θέματος έγινε από την "Ελευθερία" το Σάββατο, ο κ. Καφαντάρης ανακοινώνει στο δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα το απόγευμα αυτό που είχε πει στο Γιάννη Σινάπη, ότι δηλαδή μίλησε την Κυριακή με τον κ. Τατούλη. Τα παίρνει πίσω μετά από μια εβδομάδα και εκθέτει τον εαυτό του και τον περιφερειάρχη. Κάποτε γινόταν ολόκληρη συζήτηση για την ηθική της πολιτικής ή την πολιτική ηθική.

Πολυμέσα


NEWSLETTER