Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 09:24

Προσωπική επίθεση Τατούλη σε Πετράκο για καταγγελίες σχετικά με Σκούρα - Πυρί

Γράφτηκε από τον
Προσωπική επίθεση Τατούλη σε Πετράκο για καταγγελίες σχετικά με Σκούρα - Πυρί

Σκληρή επίθεση με βαρύτατους προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης κατά του επικεφαλής της ‘’Αγωνιστικής Συνεργασίας’’ και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκου, χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη συζήτηση ερώτησης του κ. Πετράκου.
Ο κ. Τατούλης επιτέθηκε στον κ. Πετράκο, όταν αυτός δεν μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης για να του απαντήσει σε αναφορά - αιχμή του πως ο περιφερειάρχης θέλει να κλείσει το θέμα του δρόμου Σκούρα - Πυρί που έχει πάει στη δικαιοσύνη και να ξαναπληρώσει ο λαός άλλα 5 εκ. ευρώ.
«Είναι ανοίκιος ο λόγος του, μακιαβελικός, ενός εξαιρετικά λαϊκιστή που δεν έχει κανόνες, ούτε ιερό, ούτε όσιο», είπε ο κ. Τατούλης για το Θ. Πετράκο. Ανέφερε πως «ο λαϊκιστής Πετράκος είναι φυγόμαχος, φυγόπονος» και τον κατηγόρησε για «συμπεριφορά γυρολόγου που γυρίζει από χωρίου εις χωρίον και λέει ότι ο Τατούλης ετοιμάζεται να πουλήσει τα νερά». Υποστήριξε ότι «δε φταίει το κόμμα του, είναι προσωπική η συμπεριφορά του».
Ο περιφερειάρχης παρατήρησε ότι «η υπόθεση των δύο έργων (και του δρόμου γέφυρα Κελεφίνας – Σελλασία) βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης κι έχουμε δώσει τα στοιχεία για να διελευκανθεί».
Η ερώτηση του κ. Πετράκου αφορούσε τον ορισμό μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων της Περιφέρειας από τον κ Τατούλη, ειδικότερα μέλους - υπηρεσιακού παράγοντα που ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος από το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή για το δρόμο Σκούρα – Πυρί. Οταν στην απάντησή της η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου (απάντησε αυτή αρχικά και όχι ο κ. Τατούλης και ο κ. ο Πετράκος αντέδρασε, αποχωρώντας κατά την απάντηση), επιτέθηκε στον κ. Πετράκο κατηγορώντας τον για πολιτικό θράσος, για αόριστες αναφορές και συκοφαντίες, ο ερωτών είπε πως πρόκειται για το διευθυντή Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Γ. Κωστόγιαννη.
Κλείνοντας, ο περιφερειάρχης είπε ότι συνεργάζεται με τους κυρίους Κωστόγιαννη και Παπαηλιού σε εξαιρετικό επίπεδο και τους τιμά ως συνεργάτες.


NEWSLETTER