Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 10:15

Μονοδρόμηση στη Μπουλούκου, αμφίδρομη η κίνηση στη Βασ. Γεωργίου

Γράφτηκε από την
Μονοδρόμηση στη Μπουλούκου, αμφίδρομη η κίνηση στη Βασ. Γεωργίου

Το κυκλοφοριακό βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες στο Δήμο Καλαμάτας. Οι υπηρεσίες εξετάζουν μία σειρά μέτρων με σκοπό την εξομάλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται το ενδεχόμενο μονοδρόμησης της οδού  Μπουλούκου και άλλων κοντινών οδών, αλλά και η πλήρης αμφιδρόμηση της οδού Βασ. Γεωργίου. Ειδικότερα για το δεύτερο η λογική της δημοτικής αρχής λέει ότι η συγκεκριμένη οδός θα πρέπει πλέον να υπολογίζεται ως μία από τις βασικές εισόδους - εξόδους της πόλης.
Παράλληλα μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης των δικτύων και του οδοστρώματος στην οδό Βασ. Ολγας. Υπολογίζεται πάντως ότι οι εργασίες θα επιφέρουν σχετική ταλαιπωρία, αφού θα διαρκέσουν αρκετό καιρό λόγω των πολλών στρωμάτων ασφάλτου που έχουν πέσει διαχρονικά στην περιοχή.
Τέλος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το υπόγειο πάρκινγκ στην περιοχή του Διοικητηρίου, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία θα “ανοίξει” τα χαρτιά της για τις προθέσεις της.


NEWSLETTER