Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 20:54

"Συναυλία αλληλεγγύης" για το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας τη Δευτέρα στο Κάστρο

Γράφτηκε από την
"Συναυλία αλληλεγγύης" για το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας τη Δευτέρα στο Κάστρο

Συντονιστική συνάντηση με όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης "Δεν είσαι μόνος" πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας για τη μεγάλη και "τηλεοπτική" Συναυλία Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, στις 21:00.  

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας κάλεσε δημότες και επισκέπτες της πόλης μας να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση και να απολαύσουν τα εξαιρετικά μουσικά σχήματα της πόλης μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα το σημαντικό και δύσκολο έργο του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Η Συναυλία Αλληλεγγύης διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τη ΦΑΡΙΣ, συμμετέχουν η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, το ροκ συγκρότημα "Jukebox and friends", το λαϊκό σχήμα "Σπονδές" και το Παραδοσιακό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ποτέας και θα υπάρξει απευθείας διακαναλική τηλεοπτική μετάδοση από τα τηλεοπτικά κανάλια της Μεσσηνίας. 

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα δώσει χαρά σε όλους όσοι εθελοντικά προσφέρονται για να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική συναυλία αλλά και σε όλους όσοι εξυπηρετούνται από το Δημοτικό Παντοπωλείο... 


NEWSLETTER