Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 04:25

Σωροί σκουπιδιών στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Σωροί σκουπιδιών στην Κυπαρισσία

Η ταυτόχρονη βλάβη σε δύο απορριμματοφόρα του Δήμου Τριφυλίας που μαζεύουν τα σκουπίδια στην ΔΕ Κυπαρισσίας, προκάλεσαν την συσσώρευση των σκουπιδιών στου κάδους της Κυπαρισσίας, αφού από την Παρασκευή και μετά το ένα απορριμματοφόρο που είχε παραμείνει σε λειτουργία, όπως είναι φυσικό, αδυνατούσε να μαζέψει όλα τα σκουπίδια της πόλης.
Ετσι η εικόνα με τους κάδους πλημμυρισμένους από σκουπίδια ήταν εμφανής σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, αφού το κύριο βάρος της αποκομιδής έπεσε στο κέντρο και στο χώρο του πανηγυριού.
Οπως μας τόνισε και ο πρόεδρος της ΔΚ Κυπαρισσίας Τζίμης Χρονόπουλος, η ζημιά που παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε δύο αυτοκίνητα, δημιούργησε όλο αυτό το πρόβλημα τις τελευταίες τρεις ημέρες, καθώς υπήρχε πλέον μόνο ένα όχημα. Παράλληλα προσπάθησαν να δώσουν βαρύτητα στην καθαριότητα γύρω από το χώρο του πανηγυριού. Οπως επισήμανε, ήδη από χθες το μεσημέρι και στα δύο απορριμματοφόρα είχαν αποκατασταθεί οι βλάβες και τέθηκαν πάλι στην διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου. Ετσι από το μεσημέρι και μετά ξεκίνησε η αποκομιδή των σκουπιδιών από πολλές περιοχές της πόλης.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER