Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 11:58

"Κολοκοτρώνεια" Tripolis Tennis Open 2012 από 13 έως 21 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από
"Κολοκοτρώνεια"  Tripolis Tennis Open 2012 από 13 έως 21 Οκτωβρίου

Ο όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης, το TennisCup Τρίπολης συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Τρίπολης το δεύτερο open τουρνουά ανδρών στην Αρκαδία με την ονομασία “ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ” TRIPOLIS TENNIS OPEN 2012. Στο συγκεκριμένο OPEN μπορούν μα πάρουν μέρος όσοι το επιθυμούν, ακόμη και αν δεν έχουν δελτίο και κάρτα ασφάλισης. Το τουρνουά θα γίνει τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες από 13/10/2012 εώς 21/10/2012.

Στο επίκεντρο του Ελληνικού τένις για μια ακόμη φορά θα βρεθεί η Αρκαδία, και πιο συγκεκριμένα η Τρίπολη, με τον ιστορικότερο τενιστικό όμιλό της, την ΑΕΚ Τρίπολης, να αναλαμβάνει για 2η φορά την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου open, όπως αυτό της διοργάνωσης του “ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ”  TRIPOLIS TENNIS OPEN 2012.

Στόχος του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να προσελκύσει όλους όσους έχουν αγάπη για το άθλημα αφού το “ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ” TRIPOLIS TENNIS OPEN 2012 θα δώσει για μια ακόμη χρονιά πλούσια δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Οι Κατηγορίες που οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν είναι οι:

  • Ανδρών (masters) εώς 18
  • Ανδρών  +18
  • Γυναικών (masters) εώς 18
  • Γυναικών  + 18

Οι μάχες των αθλητών θα ξεχωρίσουν από κάθε άποψη, καθώς παίκτες και παίχτριες ηλικίας 14άρων ετών και άνω θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα 4 τρόπαια κάθε κατηγορίας συνολικής αξίας περίπου 1300ε (αναλυτικότερα τα έπαθλα θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες).

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, το “Tennis Cup” και ο Δήμος της Τρίπολης θα χαρούν να σας υποδεχτούν στην Αρκαδική πρωτεύουσα και να σας ξεναγήσουν στην πλούσια σε ομορφιά Αρκαδική γη. Οδηγός στην ξενάγηση σας θα είναι το ταξιδιωτικό γραφείο Destino tours, που μαζί με τους διοργανωτές, την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας και τους λοιπούς τοπικούς φορείς της πόλης θα χαρίσουν σε όσους μείνουν στην πόλη μας ένα αξέχαστο από κάθε πλευρά 8ήμερο.

Οι χορηγοί επικοινωνίας μας, Tennis news, Tennis 24, Arcadiasports, Arcadiaportal, Contraepithesi, Kalimera-arkadia, η εφημερίδα Αρκαδικές Ειδήσεις  και Καθημερινά Νέα και το περιοδικό Tennis Society θα καλύψουν την σπουδαία διοργάνωση του “ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ” TRIPOLIS TENNIS OPEN 2012 και θα σας ενημερώνουν καθ’ όλη την διάρκεια των τουρνουά.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και την προκήρυξη, θα βρείτε τις επόμενες μέρες τόσο από τους χορηγούς επικοινωνίας των τουρνουά όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (www.tennisaek.com). 

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!

 

 


NEWSLETTER