Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 21:15

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Γράφτηκε από την
 Μεγαλύτερα αεροπλάνα για Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Μεγαλύτερα αεροπλάνα δρομολογούνται στις πτήσεις  Καλαμάτα - Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα σύμφωνα με το πρόγραμμα των πτήσεων του αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για τη θερινή περίοδο που ξεκινά στις 14 Απριλίου. Την πτήση από και προς Θεσσαλονίκη θα εκτελεί αεροπλάνο 180 θέσεων, ενώ μέχρι τώρα την εκτελούσε αεροσκάφος 112 θέσεων. Την καθημερινή πτήση από και προς Αθήνα θα εκτελεί αεροπλάνο 112 θέσεων, ενώ πέρσι την εκτελούσε αεροσκάφος 60 θέσεων.
Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου ξεκινούν τα καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια Αθήνα - Καλαμάτα - Αθήνα της Aegean Airlines τα οποία είχαν διακοπεί τη χειμερινή περίοδο. Καθημερινώς θα υπάρχει ένα δρομολόγιο από Αθήνα με ώρα αναχώρησης στις 2 μετά το μεσημέρι και από την Καλαμάτα στις 3.15 μ.μ.
Παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα προστεθεί ένα δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη. Ετσι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή το αεροπλάνο της Aegean Airlines θα αναχωρεί στις 9 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για την μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στις  11.10 π.μ.  από την Καλαμάτα για τη συμπρωτεύουσα.
Τέλος τη θερινή περίοδο καταργείται το αεροπορικό δρομολόγιο Ηράκλειο - Καλαμάτα - Ζάκυνθος - Κεφαλλονιά - Ακτιο - Κέρκυρα της Sky Express. Θα συνεχιστούν όμως τα δρομολόγια Ηράκλειο - Καλαμάτα - Ηράκλειο κάθε Τρίτη και Σάββατο με ώρα αναχώρησης από την Κρήτη στις 11.50 το πρωί και από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στη 1.30 μ.μ.



NEWSLETTER