Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 08:29

Κινητές μονάδες αστυνόμευσης στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Κινητές μονάδες αστυνόμευσης στη Μεσσηνία

Λύση στο πρόβλημα αστυνόμευσης σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας θα επιχειρηθεί να δοθεί με τη λειτουργία της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.), η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας από τον γ.γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Αν και οι λεπτομέρειες της λειτουργίας της Κ.Α.Μ. στη Μεσσηνία αναμένεται να γίνουν γνωστές κατά την αυριανή παρουσίαση, εντούτοις ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, όπου το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες για το επικείμενο κλείσιμο αστυνομικών τμημάτων.

Η επίσκεψη Αναγνωστάκη στην Καλαμάτα ακολουθεί την προ ολίγων εβδομάδων επίσκεψη σε αυτόν του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, από δηλώσεις του οποίου “φούντωσε” για τα καλά η συζήτηση για την αστυνόμευση στην Τριφυλία.

Στην Πελοπόννησο υπάρχουν ήδη ανάλογες αστυνομικές μονάδες σε Αρκαδία και Κορινθία, όπου με ευθύνη των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων κινούνται σε καθημερινή βάση σε συγκεκριμένα δρομολόγια, με έμφαση σε περιοχές που δεν καλύπτονται τακτικά από περιπολίες των υπαρχουσών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.


NEWSLETTER