Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 21:07

Παρατημένο το έργο στο δρόμο Ανω Μέλπεια - Δασοχώρι

Γράφτηκε από τον

Παρατημένο είναι το έργο στο δρόμο Ανω Μέλπεια - Δασοχώρι και υπέστη ζημιές από τη θεομηνία, σύμφωνα με τη διαμαρτυρία αναγνώστη μας από την περιοχή.

Με βάση έγκυρες πληροφορίες μας, το έργο προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ που υλοποιείται με εργολαβία του Δήμου Οιχαλίας, έχει σταματήσει εδώ και καιρό, γιατί στην πορεία διαπιστώθηκε πως απαιτείται άδεια από το Δασαρχείο, καθώς κομμάτια του καταλαμβάνουν τμήματα δασικών εκτάσεων. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου ετοιμάζει τη μελέτη που θα υποβληθεί στο Δασαρχείο, προκειμένου να δοθεί η άδεια. 

Το έργο είναι σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή (μέχρι την Αγία Θεοδώρα) και προβλέπει ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου. Σύμφωνα με τη διαμαρτυρία του αναγνώστη μας, από τη θεομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου παρασύρθηκαν βράχια, πέτρες και χώματα κι έφραξαν τεχνικά - γεφύρια που είχαν φτιαχθεί και τα οποία θα πρέπει να καθαριστούν.

Εξετάζεται σοβαρά λόγω του επερχόμενου χειμώνα, το ενδεχόμενο οι εργασίες οδοστρωσίας να υλοποιηθούν την ερχόμενη άνοιξη με τη βελτίωση του καιρού, για να μην υπάρξουν νέες ζημιές στο έργο.

Γ.Σ.