Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 20:17

Διαμαρτυρίες για το δρόμο στο Πλατύ 

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρίες για το δρόμο στο Πλατύ 

Ο δρόμος που είναι το ιπποδρόμιο στο Πλατύ, πλημμύρισε ξανά το βράδυ του Σαββάτου και χθες το πρωί

Σε κακή κατάσταση παραμένει ο χωμάτινος δρόμος στο Πλατύ, που είναι το ιπποδρόμιο του χωριού, μετά την καταστροφή από τη θεομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου. Πέρα από την ταλαιπωρία των παραγωγών της περιοχής για να μαζέψουν τις ελιές τους, πολύ μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία των ανθρώπων που μένουν στην περιοχή και δυσκολεύονται να φθάσουν ή να φύγουν από τα σπίτια τους.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και χθες το πρωί, όπου ο δρόμος πλημμύρισε ξανά μετά την έντονη βροχόπτωση και οι άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους. Μάλιστα, μέσα στη λάσπη κόλλησαν ΙΧ και μικρά αγροτικά αυτοκίνητα.

Οι κάτοικοι που μένουν στην περιοχή του ιπποδρομίου στο Πλατύ, πριν την πλημμύρα του Σαββάτου και τη χθεσινή, μας είχαν στείλει την ακόλουθη διαμαρτυρία:

«Είμαστε πάρα πολύ αγανακτισμένοι με το δήμαρχό μας για  τους δρόμους πρόσβασης προς τα σπίτια μας. Εδώ και 2,5 μήνες ούτε δήμαρχος, ούτε αντιδήμαρχος, ενδιαφέρον μηδέν.

Ρωτάμε τον κύριο δήμαρχο, τα πεζοδρόμια στα "Ουζάκια" ήταν πιο αναγκαία να γίνουν και όχι το πώς πάμε στα σπίτια μας;

Αυτά προηγούνται, λίγο ενδιαφέρον και στο εγκαταλειμμένο  χωριό μας δεν βλάπτει κύριε δήμαρχε. Και από το χωριό μας πήρατε ψήφους και μάλιστα πάρα πολλούς. Και δημοτικά τέλη  πληρώνουμε κανονικά, αλλά δεν έχουμε δρόμους να πάμε  σπίτια μας. Γιατί εμείς, τι είμαστε πολίτες β’ κατηγορίας; Ελεος  πια. Βρείτε μια λύση. Τόσα χρόνια ταλαιπωρία και εμείς εδώ όταν βρέχει πρέπει να έχουμε βάρκα για να πάμε στα σπίτια μας».

Τη διαμαρτυρία υπογράφουν οι Αναστάσιος Μπούρας, Σπυρίδων Π. Μπούρας, Σπυρίδων Δ. Μπούρας, Ευγενία Μουσούρη, Δημήτριος Ραντής, Βασιλική Τζαβάρα.


NEWSLETTER