Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 09:13

Καταγγελία: Περιπέτεια σε δρομολόγιο ΚΤΕΛ από Καλαμάτα για Ικλαινα 

Γράφτηκε από την
Καταγγελία: Περιπέτεια σε δρομολόγιο ΚΤΕΛ από Καλαμάτα για Ικλαινα 

 

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές και επιβάτες του προχθεσινού μεσημεριάτικου δρομολογίου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από Καλαμάτα για Ικλαινα.

Ο οδηγός -σύμφωνα με την καταγγελία γονέα μαθητή ο οποίος επέβαινε στο λεωφορείο- το σταμάτησε έξω από τη Μεσσήνη γιατί άναψε ένδειξη πως έλειψε το κόκκινο σφυράκι που χρησιμοποιείται για το σπάσιμο του τζαμιού σε περίπτωση κινδύνου. Οπως αναφέρει η ίδια καταγγελία, ο οδηγός ξάφνιασε τους πάντες μέσα στο όχημα, καθώς ζητούσε επίμονα να του πουν ποιος πήρε το σφυρί και να το επιστρέψει.

Μάλιστα κάλεσε και την Αστυνομία, ενώ αρνιόταν πεισματικά να συνεχίσει το δρομολόγιο αν δεν φανερωνόταν ο... κλέφτης. Με τα πολλά ήρθαν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- εξήγησαν στον οδηγό ότι δεν μπορεί να μηνύσει όλους τους επιβάτες όπως είχε απειλήσει πως θα κάνει αν δεν φανερωνόταν ο φταίχτης! Εν τω μεταξύ, οι γονείς μαθητών ανησύχησαν γιατί τα παιδιά τους δεν είχαν επιστρέψει από το σχολείο και όσοι ήταν από κοντινές στη Μεσσήνη περιοχές ξεκίνησαν μόνοι τους για να πάνε να τα πάρουν. Ετσι κι έγινε και αρκετοί μαθητές κατέβηκαν από το λεωφορείο και γύρισαν με τους γονείς τους. 

Να σημειώσουμε ότι η «Ε» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σαράντο Κοσμά, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το περιστατικό. 


NEWSLETTER