Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 08:16

Με δυσκολία η κυκλοφορία σε όλη την Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Με δυσκολία η κυκλοφορία σε όλη την Πελοπόννησο

Στις... επάλξεις συνεχίζουν να βρίσκονται οι αγρότες παραμένοντας στα μπλόκα και κλείνοντας ανά διαστήματα αρκετά σημεία στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου.

Στη Μεσσηνία κλειστός από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 12 το βράδυ έμεινε χθες ο δρόμος στο Ασπρόχωμα και η κυκλοφορία διεξαγόταν από τους γνωστούς πλέον παράδρομους (κόμβος Ζαφείρη - Καρυδιά). Αντίθετα και σήμερα θα είναι ανοιχτό το μπλόκο του Καλού Νερού για τη διευκόλυνση των προσκυνητών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Αγιο Χαράλαμπο στα Φιλιατρά.
Στην Αρκαδία κλειστά παρέμειναν χθες από τις 6 το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα τα διόδια Νεστάνης και η κυκλοφορία διεξαγόταν από την παλιά εθνική οδό Τρίπολης - Αργους, μέσω Αχλαδόκαμπου. Ολιγόλεπτες διακοπές σημειώνονται και στην παλιά εθνική και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω... αγροτικών δρόμων παρακάμπτοντας το Αργος. Στην ίδια περιοχή μπλόκο έχει στηθεί στη Δαλαμανάρα στο 5ο χλμ. Αργους - Ναυπλίου, ενώ στην Κορινθία για πολλοστή ημέρα κλειστά παραμένουν τα διόδια Καλαμακίου και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω του παραδρόμου στους Αγίους Θεοδώρους και ενίοτε, εάν κλείνει και αυτός ο δρόμος, μέσω Λουτρακίου - Αλεποχωρίου, μετατρέποντας σε ακόμα μεγαλύτερο... Γολγοθά το ταξίδι από την Πελοπόννησο στην Αθήνα.
Τέλος στη Λακωνία κλειστή παρέμεινε και χθες για ώρες η εθνική οδός Τρίπολης - Σπάρτης στη γέφυρα του Ευρώτα.


NEWSLETTER