Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 22:02

Συναυλία αγάπης του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών

Γράφτηκε από την

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 21 Απριλίου στο «Χάραμα» η συναυλία αγάπης του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «Ο Παπαφλέσσας», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην “Κιβωτό της αγάπης” για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες – ικανότητες.

Εμφανώς συγκινημένη η πρόεδρος του Συνδέσμου Πηνελόπη Λαμπούση είπε: “Σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση και δηλώνω εξαρχής πως ο ανθρωπιστικός παλμογράφος της πόλης της Πάτρας χτύπησε πολύ δυνατά σήμερα, γεγονός που με συγκινεί και με χαροποιεί συνάμα! Νομίζω πως επετεύχθη η συν – κίνηση για την οποία έκανε λόγο ο αείμνηστος καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Κακριδής. Θα μου επιτρέψετε να παρακάμψω το πρωτόκολλο και να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τα παιδιά της Κιβωτού που είναι απόψε κοντά μας. Μας τιμούν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος των Λακώνων κ. Κωνσταντινάκος και ο αντιπρόεδρος κ. Σαραντουλάκος, ο πρόεδρος των Κερκυραίων κ. Μαρτίνης, ο αντιπρόεδρος των Ζακυνθινών κ. Βαρβαρήγος και η ταμίας κ. Καψάσκη. Ο κ. Τσιλιμέκης πρώην πρόεδρος των Ευρυτάνων, ο Αργύρης Αγγελόπουλος πρόεδρος των Κλειτορολευκασίων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιπρόεδρος των Καλαβρυτινών, η πρόεδρος του «Αγκαλιά Ζω κ. Παπαχρυσανθάκη» και η ταμίας κ. Δημοπούλου, ακόμη ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αχαΐας Αστυνομίας Ανδρέας Γκίζας. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του Συνδέσμου μας τον κ. Βοργιά, την κ. Ποδαρά, την κ. Βάγγαλη, κ. Παπαγεωργίου και τον κ. Κωνσταντακόπουλο για την συνδρομή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τον εμπνευστή αυτής κ. Γκριτζάπη.

Ενα τεράστιο "ευχαριστώ" στη Μεσσήνια ερμηνεύτρια Μυρτώ Καμβυσίδη για το πόσο άμεσα, ειλικρινά και πηγαία μου έδωσε τη θετική της απάντηση να τραγουδήσει αφιλοκερδώς όταν εκείνο το βράδυ μιλήσαμε με τα μάτια της ψυχής, καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες που την πλαισιώνουν, τον Σταύρο Δεριζιώτη και τον Παναγιώτη Καψάμπελη”.