Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 08:41

Καλαματιανός θα βάλει τη γραβάτα στον Τσίπρα!

Γράφτηκε από την
Καλαματιανός θα βάλει τη γραβάτα στον Τσίπρα!

Ο άνθρωπος που θα βάλει γραβάτα στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα είναι Καλαματιανός. "Μπλέιζερ, ριγέ πουκάμισα και ίσως γραβάτα -αν όλα πάνε καλά στο Εurogroup- θα φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννέτο, τον άνθρωπο που ράβει τα κοστούμια του και είναι υπεύθυνος για το ποσετάκι στο πέτο του, το οποίο έγινε θέμα συζήτησης ακόμα και για τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά την πρώτη του παρουσία σε Σύνοδο Κορυφής, πέρυσι το χειμώνα", λέει το "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Οπως είναι φανερό τον προετοιμάζει για την ώρα της πληρωμής του στοιχήματος που ο Αλ. Τσίπρας έχει βάλει. Οτι θα φορέσει δηλαδή γραβάτα μόλις ρυθμιστεί το χρέος, κάτι που μυρίζει να πλησιάζει, αφού πρώτα η ελληνική κοινωνία "ματώνει" μέχρι τελευταίας ρανίδας.

Ο Παν. Γιαννέτος είναι η τρίτη γενιά της οικογένειας που ξεκίνησε από την Καλαμάτα, με ραφείο στην οδό Κολοκοτρώνη, καθώς ο συνονόματος παππούς του, αφού πέρασε αρκετά χρόνια στην Αμερική, επέστρεψε στην Αθήνα και μαζί με τους δυο γιους του, το Νίκο και τον Δημήτρη, κατόρθωσαν να πάρουν τα σκήπτρα στη ραπτική και με πελάτες όλους τους πρωθυπουργούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, ανέπτυξαν δίκτυο εμπορικών καταστημάτων, όπως αυτό που λειτουργεί στην Καλαμάτα.


NEWSLETTER