Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 20:12

Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για πρόσφυγες σε Σπερχόγεια και Αντικάλαμο

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για πρόσφυγες σε Σπερχόγεια και Αντικάλαμο

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντικαλάμου "Η Αγία Μαρίνα", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών και τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Σπερχογείας.

Τα είδη θα αποσταλούν στο νησί της Λέσβου, στην ΜΚΟ "Help For refugees in Molyvos" (βοήθεια για τους πρόσφυγες στον Μόλυβο) - και στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου και θα διανεμηθούν στους πρόσφυγες πολέμου, που φιλοξενούνται προσωρινά στους καταυλισμούς της Μυτιλήνης.

Οι υπεύθυνοι συγκεντρώνουν: τρόφιμα συσκευασμένα όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλατα μακράς διαρκείας, μπισκότα κ.λπ., είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, αδιάβροχα, υπνόσακους (όλα αυτά σε καλή κατάσταση), πάνες για μωρά, καινούρια εσώρουχα για άτομα όλων των ηλικιών και ό,τι άλλο θα προφυλάξει τους πρόσφυγες από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και θα τους χρειαστεί στο μακρύ τους ταξίδι.

 

Για πληροφορίες και επικοινωνία: 6974-069688, 6974-507976 και 6972-321763, έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Η συλλογή των πραγμάτων γίνεται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντικαλάμου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).


NEWSLETTER