Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 08:55

Ανοιχτό για τον Αγιο Χαράλαμπο το αγροτικό μπλόκο στο Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

Ανοιχτός θα είναι σήμερα και αύριο ο κόμβος του Καλού Νερού, όπου βρίσκεται το μπλόκο των αγροτών, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις του λόγω του εορτασμού του πολιούχου των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους.

Ωστόσο οι αγρότες εμμένουν στις δυναμικές τους κινητοποιήσεις και ήδη ετοιμάζονται να μετακινηθούν μαζικά στην Αθήνα την Παρασκευή, καθώς από τους ίδιους θεωρείται κρίσιμος ο αγώνας που θα δοθεί εκεί.
Οπως είχε αποφασίσει η συντονιστική επιτροπή, οι αγρότες έκλεισαν χθες τον κόμβο στο Καλό Νερό από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ και παράλληλα προετοιμάζονται για την μετακίνησή τους στην Αθήνα, καθώς η απόφαση που ελήφθη στην κοινή σύσκεψη εκπροσώπων στο μπλόκο της Νίκαιας τους βρήκε απόλυτα σύμφωνους. Από την πλευρά τους απευθύνουν σε όλους κάλεσμα συμμετοχής, ενώ οργανώνεται να μεταβούν με πούλμαν στην Αθήνα. Τις ημέρες που θα βρίσκονται στην Αθήνα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, δεν θα κλείσει ο δρόμος αν και τα τρακτέρ θα παραμείνουν στον κόμβο. Οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν είναι και την Πέμπτη ο αποκλεισμός του δρόμου να είναι μικρότερης χρονικής διάρκειας από ό,τι τις τελευταίες μέρες.

Κ.Μπ.