Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 08:49

1.000 συμμετοχές στο 3ο Σχολείο Τουρισμού

Γράφτηκε από την

«Το συγκριτικό πλεονέκτημα του 3ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας είναι το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των εργασιών και των εκπαιδευτών. Οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 1.000». Αυτό τόνισε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Ανδριανόπουλος, από τους οργανωτές του σχολείου.

Ο Ανδρέας Ζαγάκος σημείωσε ότι «πρέπει να είμαστε εκπαιδευμένοι, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στο ισχυρότερο προϊόν του τόπου μας, τον τουρισμό».

Για το 3ο Σχολείο Τουρισμού που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, στο "Elite City Resort" και στο "Horizon Blu", στη χθεσινή συνέντευξη:

Ο Ανδρ. Ζαγάκος ανέφερε ότι πρόκειται για επιμορφωτικά σεμινάρια σε τουρισμό και εστίαση. Ενημέρωσε πως γίνεται υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, γεγονός που αναβαθμίζει την ισχύ των βεβαιώσεων που θα δοθούν.

Ο Κ. Ανδριανόπουλος ενημέρωσε ότι εισηγήσεις θα παρουσιάσουν ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου - συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, ο ιδιοκτήτης του Cocomat Παύλος Μορφίδης, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας, η δημοσιογράφος Ρένια Τσιμπίδου και καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου "Horizon Blu" Γεράσιμος Τράνακας έκανε λόγο για γιορτή αισιοδοξίας και παρατήρησε ότι τέτοιες προσπάθειες στηρίζουν και αναδεικνύουν το τουριστικό προϊόν της Μεσσηνίας.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του "Elite" Νίκος Μαλαπέτσας ανέφερε ότι το Σχολείο Τουρισμού είναι δημιούργημα της περιοχής μας και προσκάλεσε τους εργαζόμενους σε τουρισμό κι εστίαση να συμμετέχουν, γιατί θα ειπωθούν σημαντικά πράγματα.