Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 16:14

"Alterna Messinia 2016": Ξεκίνησε από χθες η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησε χθες η 1η Εκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Alterna Messinia 2016" που θα διαρκέσει ως και αύριο Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. 

Στην "Alterna Messinia 2016" ο κόσμος μπορεί να προσέρχεται από το πρωί ως το βράδυ δωρεάν και να ενημερώνεται για όλες αυτές τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού που υπάρχουν στη Μεσσηνία: καγιάκ, αναρρίχηση, ορειβασία, πεζοπορία, mountain bike, καταδύσεις, ενοικιάσεις σκαφών, παραπέντ, ιππασία, καρτ κ.α. Οι συμμετέχοντες εκθέτες είναι από Καλαμάτα, Μάνη, Πυλία και Τριφυλία. 

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: στις 10 π.μ. έναρξη λειτουργίας, στις 2 μ.μ. συναντήσεις "be to be" μεταξύ ξενοδόχων, ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών πρακτόρων και εκθετών. Στις 8 μ.μ. ξεκινά η ομιλία ''Συμβολή του εναλλακτικού τουρισμού στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας'' από την Αντωνία Μπούζα περιφερειακή σύμβουλο Πελοποννήσου, εντεταλμένη σύμβουλο τουρισμού. Στις 9 μ.μ. θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ ''Ιt's all τζαζ to me'' του Κυριάκου Λιαράκου (διεύθυνση φωτογραφίας, παραγωγή Νίκος Ξανθόπουλος). Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στο Φεστιβάλ Τζαζ της Καρδαμύλης, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο.                                                                        

Για πληροφορίες: 6944-360670, tok.kalamata@gmail.com.