Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 19:46

Υποστήριξη στο KALAMATA:21

Γράφτηκε από την
Υποστήριξη στο KALAMATA:21

Ανοικτό προς κάθε οργανισμό ή φορέα που διοργανώνει εκδηλώσεις και επιθυμεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της πόλης της Καλαμάτας για Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 είναι το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: οποιοσδήποτε σύλλογος, φορέας ή και ιδιώτης (επιχειρήσεις) που ενδιαφέρεται να οργανώσει εκδήλωση υποστήριξης προς το KALAMATA:21, μπορεί να επικοινωνεί με το Γραφείο Υποψηφιότητας για να πάρει την αίτηση παροχής υποστήριξης.

Οι βασικοί όροι συνεργασίας είναι οι εξής: η εκδήλωση να μην έχει πολιτικό χαρακτήρα, να μην έχει θρησκευτικό χαρακτήρα, να μην υπάρχει οικονομικό αντίτιμο για την είσοδο, να μην είναι συγκέντρωση ρητορικής μίσους (no hate speech), να μην γίνεται προώθηση κατανάλωσης αγορών κατά την επικοινωνία της εκδήλωσης, να γίνεται ρητή αναφορά δήλωσης υποστήριξης στο KALAMATA:21 (όχι το αντίστροφο). Επίσης να δοθεί υλικό επικοινωνίας μετά το πέρας της εκδήλωσης και να τηρηθούν οι όροι χρήσης λογοτύπου του KALAMATA:21. 

Σημειώνεται ότι το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21, σε περίπτωση διοργάνωσης μίας ανάλογης συνεργασίας με τον ενδιαφερόμενο φορέα, παρέχει τα ακόλουθα: προώθηση και επικοινωνία της εκδήλωσης μέσω των μέσων που έχει στη διάθεσή του, 

παρουσία των μελών του στην εκδήλωση, παραχώρηση υλικού και παρουσία κέντρου πληροφόρησης του KALAMATA:21 στο χώρο του διοργανωτή. 

Ακόμη, το Γραφείο Υποψηφιότητας προσκαλεί τους επαγγελματίες της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα της Καλαμάτας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Οσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριοποίησης τους, μπορούν να παραλάβουν ή να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό προς διανομή. Επίσης υπάρχει διαθέσιμο υλικό για προβολή εντός της επιχείρησης (αφίσα, banner, ειδικό σήμα). Το ειδικό υλικό προβάλει την επιχείρηση ως «Culture Friendly Business». Για την παραλαβή του υλικού αρκεί μία εγγραφή στο πρόγραμμα «Culture Friendly Business» χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Χρυσάνθη Κεραμέως στο τηλέφωνο 27211 81030 ή/και στο email: info@kalamata21.eu .

 

 


NEWSLETTER