Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 07:58

Σύνδεση με αποχέτευση ή αφαίρεση υδρόμετρου στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Σύνδεση με αποχέτευση ή αφαίρεση υδρόμετρου στην Τριφυλία

Ανακοίνωση προς τους πολίτες για τα ακάθαρτα νερά και τη χρήση βόθρων εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας, όπου μεταξύ άλλων ενημερώνει, ότι σε όσες περιοχές διαθέτουν αποχετευτικό δίκτυο θα πρέπει όσοι δεν έχουν συνδεθεί να το κάνουν έως το τέλος Αυγούστου, αλλιώς θα αφαιρούνται ρολόγια και θα επιβάλλονται πρόστιμα.

Ειδικότερα αναφέρει: 

“- Οι καταναλωτές οι οποίοι τα ακάθαρτα νερά τους τα διαθέτουν παρανόμως σε ανοικτούς αγωγούς ομβρίων υδάτων και δεν έχουν δίκτυο αποχέτευσης, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους βόθρους τους.

- Στις Δ.Ε. και στις Τ.Κ. οι οποίες διαθέτουν αποχετευτικό δίκτυο, οι καταναλωτές των οποίων το οίκημά τους είναι σε κοντινή απόσταση από το αποχετευτικό δίκτυο και δεν έχουν συνδεθεί με αυτό, πρέπει άμεσα να προβούν στην σύνδεσή τους έως τις 31.8.2016.

 

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν οι παραπάνω ενέργειες (παράνομη χρήση των αγωγών ομβρίων υδάτων) και συνδέσεις με την αποχέτευση (εφόσον υπάρχει αποχέτευση), στους καταναλωτές αυτούς -χωρίς άλλη ειδοποίηση- η Επιχείρηση θα προχωρήσει στην αφαίρεση των ρολογιών τους καταβάλλοντας πρόστιμο, σύμφωνα με τον κανονισμό της Επιχείρησης, και θα τους ασκηθεί Ποινική Δίωξη”. 


NEWSLETTER