Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 14:06

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για την παρέλαση χορωδιών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για την παρέλαση χορωδιών στην Καλαμάτα

Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση των χορωδιών, από την πλατεία του ναού της Υπαπαντής μέχρι την κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του διεθνούς διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2015, που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και ο πολιτιστικός οργανισμός Interkultur.

Λόγω της παρέλασης θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης στις οδούς: Αριστομένους από Κροντήρη έως και Βασιλέως Γεωργίου, από τις 16.30 έως το τέλος των εκδηλώσεων (υπολογίζεται περίπου στις 20.30). Σταδίου από Αρτέμιδος έως Αναγνωσταρά, από 16.30 έως 18.00. Υπαπαντής, από 16.30 έως 18.00

Β) Απαγόρευση της κυκλοφορίας στις οδούς: Σταδίου από τη Φαρών έως τη Χρυσοσπάθη (Αριστοδήμου) από 16.30 έως 18.00. Μητροπολίτου Μελετίου από Φαρών έως Υπαπαντής. Κολοκοτρώνη από τη Νέδοντος έως και την Αριστομένους από 16.30 έως 18.00. Κροντήρη από Νέδοντος έως Αριστομένους.

Γ) Απαγόρευση στάθμευσης: Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου από Παλαιολόγου έως Υπαπαντής, από τις 15.30 έως το τέλος των εκδηλώσεων. Στην οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Θέμελη έως Φάριος, από τις 15.30 έως το τέλος των εκδηλώσεων.

Δ) Αλλαγή των διαδρομών των γραμμών του αστικού λεωφορείου: Η γραμμή 1 με κατεύθυνση προς Παραλία, θα διέρχεται μέσω των οδών Αρτέμιδος - Νέδοντος - Σόλωνος. Η γραμμή 2 από Ασυλο προς Αγία Τριάδα θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου - Φαρών - Πλάτωνος - Μακεδονίας - Νέδοντος - Αρτέμιδος. Η γραμμή 2 από Αγία Τριάδα προς Ασυλο θα διέρχεται μέσω των οδών Κλαδά - Αρτέμιδος - Νέδοντος - Σόλωνος - Βασ. Κωνσταντίνου - Φαρών - Βασ. Ολγας - Ακρίτα - Παλαιολόγου - Μαυρομιχάλη.

 

Επιπλέον απαιτείται, η απαγόρευση στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης οχημάτων που βρίσκεται παραπλεύρως του ποταμού Νέδοντα και μεταξύ των οδών Περικλέους και Παλαμά (πάρκινγκ ΣΕΗΜ), για το χρονικό διάστημα 14, 15, 16 και 17 Οκτωβρίου.


NEWSLETTER