Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 18:24

Η "Εθνική Συσπείρωση" κατά της φιλοξενίας μεταναστών στη Μεσσήνη 

Γράφτηκε από την

Κατά της φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών στο Δήμο Μεσσήνης τάσσεται ο Θεόδωρος Σαμπαζιώτης επικεφαλής της "Εθνικής Συσπείρωσης", αναπτύσσοντας ακροδεξιά ρητορική.

«Δεν ξεγελιόμαστε πια από την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με εικόνες από λιγοστά μικρά παιδιά από την πολύπαθη Συρία. Αυτό που εγκαθίσταται είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι οι αυριανοί τρομοκράτες», αναφέρει ο Θ. Σαμπαζιώτης και υποστηρίζει: «Είναι οι ισλαμιστές που δεν θα διστάσουν σε μια αναταραχή να καταστρέψουν κάθε τι χριστιανικό και ελληνικό. Αυτό το σενάριο δεν πρέπει να το αφήσουμε όλοι όσοι ζούμε και πονάμε τον τόπο μας. Σε κάθε ενέργεια εγκατάστασης λαθρομεταναστευτικής μούργας στη Μεσσήνη, οι κάτοικοι πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της εθνικής αντίστασης».

Για τους εκλεγμένους του Δήμου Μεσσήνης «που θα στηρίξουν αυτή τη γελοιότητα που απειλεί το έθνος μας και τον τόπο μας», όπως αναφέρει, «θα τους πούμε μόνο ένα και αυτό αποτελεί δέσμευση: Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση του Δήμου Μεσσήνης, οι πατριώτες και εθνικιστές θα είναι δαμόκλειος σπάθη στα ύπουλα και ανθελληνικά σχέδιά τους».