Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 08:32

Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

 

Νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, την περασμένη Κυριακή, καταγγέλλουν 6 υποψήφιοι για τη Ν.Ε. του κόμματος.

 

Στην καταγγελία, που υπογράφουν οι Παναγιώτης Τσελέκης, Γιάννης Λαμπίρης, Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, Αντώνης Γκόγκολος, Ανδριανή Γαλιατσάτου και Βασιλική Κουνάδη, παρατηρούν ότι «το ΠΑΣΟΚ έδειξε το παρηκμασμένο και διεφθαρμένο πρόσωπό του και απέδειξε περίτρανα για ποιον λόγο είναι κολλημένο στο 5%. Σε μια χρονική στιγμή που έπρεπε να δοθεί λόγος και χώρος στους νέους, σε αυτούς που αξίζει να δοκιμαστούν, η διαδικασία παρακωλύθηκε με μεθόδους βίας και νοθείας».

 

Κι επισημαίνουν: «Πιο συγκεκριμένα, στο εκλογικό κέντρο της Πύλου η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που είχαμε δηλώσει να δέχονται απειλές και εξυβρίσεις. Στο εκλογικό κέντρο της Μεσσήνης κορυφώθηκε η σημερινή παρωδία. Το μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που ανήκε στην κεντρική εφορευτική επιτροπή και είχε την ικανότητα να παρευρεθεί σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούσε, κρατήθηκε έξω από την αίθουσα του Δημαρχείου με μη σύννομες διαδικασίες αφήνοντας τον χώρο και τον χρόνο στα μέλη της "αμόλυντης" εφορευτικής επιτροπής να νοθεύσει την κάλπη μπροστά στα μάτια μας. Ερχόμενοι, λοιπόν, αντιμέτωποι με αυτά τα γεγονότα δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουμε από την εκλογική διαδικασία. Για εμάς, η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο, καθώς μας έδειξε το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί το Κίνημα. Η ιστορική διάλυση είναι μπροστά, γιατί στην κρίσιμη στιγμή βεβαιωθήκαμε ότι η ελληνική νοοτροπία δεν αλλάζει και ότι ο κεντροαριστερός χώρος δεν θα είναι ποτέ ενωτικός και διαφανής».


NEWSLETTER