Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 23:32

Ο Δώρος Δημοσθένους στον "Παλιό Νερόμυλο" στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

 

Ο τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους θα βρεθεί στον "Παλιό Νερόμυλο" στην Κυπαρισσία την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. μαζί με τον Αχιλλλέα Γουάστωρ στο πιάνο.

Ο ξεχωριστός ερμηνευτής, με ανανεωμένο πρόγραμμα και διάθεση μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο φτιαγμένο από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Ενα πρόγραμμα που διατρέχει το διεθνές ρεπερτόριο με αναφορές στον κινηματογράφο, με τα πιο γοητευτικά, ερωτικά, ξένα ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές τζαζ διασκευές, αλλά και με όλα τα μεγάλα ελληνικά τραγούδια από το ελαφρό μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές και κεφάτες ερμηνείες σε ένα ακουστικό, ζεστό και κεφάτο λάιβ. Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, την Μαρία Φαραντούρη, την Νανά Μούσχουρη, την Λένα Πλάτωνος, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του. 

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, για κρατήσεις: 27610 25797.