Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 20:31

Μουσική βραδιά με το Μπάμπη Τσέρτο στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Μουσική βραδιά με το Μπάμπη Τσέρτο στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας

Μουσική βραδιά με το Μπάμπη Τσέρτο και  την Ειρήνη Τουμπάκη  διοργανώνει ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) αυτή τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 9 ώρα το βράδυ στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας.

Μια βραδιά που έχει ξεχωριστό χρώμα αλλά και σκοπό καθώς σε αυτή ο γνωστός καλλιτέχνης συμμετέχει αφιλοκερδώς προκειμένου να συμβάλει και αυτός από την πλευρά στην οικονομική στήριξη του Συλλόγου. Αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας έμπρακτά το έργο , το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις με κορυφαία την καθιέρωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» που φιλοξενείτε με επίκεντρο την Κυπαρισσία πλέον σε όλη την Τριφυλία. Ένα φεστιβάλ που τελείτε υπό την αιγίδα του CIOFF και του CID  όπου ο ΜΕΣΚ είναι μέλος και με επιτυχία διοργανώνεται από το ΜΕΣΚ και το Δήμο Τριφυλίας με την Κοινοφελή του Επιχείρηση.

Έτσι τα έσοδα από αυτή τη βραδιά θα διατεθούν για να καλυφθεί ένα μέρος των εξόδων , από αυτά που αναλογούν στον Σύλλογο από την διοργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ. 

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER