Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 08:12

Μαχαιρίτσας - Κότσιρας τον Αύγουστο στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την
Μαχαιρίτσας - Κότσιρας τον Αύγουστο στην Καλαμάτα 

Δύο σπουδαίοι μουσικοί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Μεσσήνιος Γιάννης Κότσιρας επιστρέφουν στην Καλαμάτα για συναυλίες στο Κάστρο στις 8 και 9 Αυγούστου, όπου θα πουν … «Παραγγελιές».

Ο χειμώνας που πέρασε τους βρήκε μαζί στο "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο", σε μια από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε μία συνάντηση - έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Σαββόπουλου, Λοΐζου, Πάριου κ.ά.

Ετσι, φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μοιραστούν μαζί μας τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.

Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Ακης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι). Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης.

Τα σημεία προπώλησης είναι: Πνευματικό Κέντρο, viva.gr, "Public". Η γενική είσοδος κοστίζει 15 ευρώ, το εισιτήριο Α.Μ.Ε.Α και ανέργων 13.


NEWSLETTER