Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 20:30

Συνεχίζονται οι παραστάσεις "Της τρελής του Σαγιό" 

Γράφτηκε από την

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του "Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος" με το έργο του Ζιροντού "Η τρελή του Σαγιό" στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Αυτές δίνονται καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 9.15 μ.μ. Το Σάββατο και την Κυριακή το έργο ξεκινά στις 8 μ.μ.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής: Η μετάφραση είναι της Μαρίας Τζιφή. Η σκηνοθεσία, τα κοστούμια και οι φωτισμοί, του Κώστα Κατσουλάκη. Το βασικό μουσικό θέμα "Ακου βιολιά" είναι του Γιώργου Κουρουπού. Οι χορογραφίες είναι της Μαρίας Μπαλάσκα, η επιμέλεια μουσικής και τραγουδιών του Πάνου Κουραμπά, της Μιμίκας Τάσση - η οποία έγραψε επίσης τους στίχους, ενώ ήταν και βοηθός σκηνοθέτη μαζί με την Ολγα Θεοδώρου. 

Παίζουν οι: Γεωργία Γαρδελίνου, Ηλίας Γιαννόπουλος, Δήμητρα Διακουμέα, Κώστας Δούσης, Πάνος Ηλιόπουλος, Χαρά Καραμπάτου, Λευτέρης Καρμοίρης, Τάκης Κρόμπας, Δημήτρης Καούρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Νίκος Κυριακουλάκος, Εφη Λεάκου, Αλεξάνδρα Λυμπερουπούλου, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Μαρία Μπαλάσκα, Μαρία Τζιφή, Εφη Μπετιχαβά, Λεωνίδας Παχτίτης, Μαγδαληνή Πλεμμένου, Λευτέρης Πουλέτης, Σοφία Μποτσέα, Ειρήνη Σκανδάλη, Μιμίκα Τάσση, Ηλίας Τεντζογλίδης, Χρήστος Τσουμελέας, Γεωργία Τσώνη, Βαγγέλης Χαχής.

 

Η προπώληση γίνεται κάθε μέρα 6 - 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και 8 το μειωμένο.