Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 12:15

Αυτοί είναι οι πιο συχνοί αριθμοί στο ΤΖΟΚΕΡ - Παίζονται 6.000 στήλες το λεπτό!

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η προσέλευση κόσμου στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ εν όψει της σημερινής κλήρωσης των 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 12:10

Δακτύλιος κυκλοφορίας και στο Βόλο

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Δακτύλιος για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων αποφασίσθηκε να ενεργοποιείται στο Βόλο, κάθε φορά που θα καταμετρείται υψηλή και πάνω από τα επιτρεπτά όρια ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη.
Σε απευθείας ανάθεση σε εργολάβο με έδρα στην Κουκουνάρα, προχώρησε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δ. Καφαντάρης, για «εργασίες δημιουργίας προσπελάσεων και κάλυψης απορριμμάτων προς αποτροπή αναζωπύρωσης στο χώρο απόθεσης…
Περαστικοί φώναξαν «πήδα» προτού ένας έφηβος μετανάστης πηδήξει από τον πέμπτο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών σε πόλη της ανατολικής Γερμανίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, δήλωσε χθες Σάββατο ο
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 11:17

596 παιδιά εγγραφήκαν στις σχολές της "Φάρις"

Γράφτηκε από την
Τις 569 φτάνουν μέχρι τώρα οι εγγραφές ενήλικων και ανήλικων μαθητών για τη νέα χρονιά 2016 - 2017, στις σχολές της "Φάρις".
Οι αποσπάσεις γιατρών, που αποδυναμώνουν τη λειτουργική ικανότητα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα με τον διοικητή της υγειονομικής μονάδας Παναγιώτη Μπασάκο.
Όταν ο τοίχος μιλά. ‘Οταν ζητά ευγενικά να πιάσουμε ο ένας το χέρι του άλλου και να πορευτούμε μαζί… Τότε που οι φράσεις και τα χρώματα ζωντανεύουν. Το χαρακτηριστικό των…
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/10)

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο Δικτύωση κι επικοινωνία
Παρεμβάσεις στην κύρια είσοδο του Νοσοκομείου Καλαμάτας καθώς και στον χώρο υποδοχής, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, εξαγγέλλει η διοίκηση του ιδρύματος με ανακοίνωσή της.
Ο Δημοσθένης Κούρτοβικ είναι ένας σύγχρονος διανοούμενος με τον οποίο εμείς οι κοινοί θνητοί κανονικά διστάζουμε -και δικαιολογημένα- να συνομιλήσουμε. Ανθρωπολόγος, συγγραφέας, αρθρογράφος, μεταφραστής, κριτικός λογοτεχνίας... Και δεν είναι μόνο…
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 23:34

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ (23/10)

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ μετά την κλήρωση της 22ας Οκτωβρίου 2016
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 22:02

Γυναίκες και από τη Μεσσηνία στη συνάντηση Activewomen

Γράφτηκε από την
Γυναίκες και από τη Μεσσηνία θα μετάσχουν στη 2η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Activewomen - Δραστήριες Γυναίκες, που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο το απόγευμα στην Πάτρα, με κεντρικό θεματικό άξονα την «Κοινωνική ευθύνη…
Στο Κοιμητήριο Αγίου Νικολάου Λεμεσού, όπου έχει ταφεί ο κορυφαίος Κύπριος ποιητής, Βασίλης Μιχαηλίδης (1849 -1917), βρέθηκε ο τάφος του.
Τα προβλήματα που αφορούν την πρόσβαση στα κτήματα πέριξ του δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη μηχανικών της Περιφέρειας και ιδιοκτητών αγροτών, που έγινε χθες στους Γαργαλιάνους.
Στόχος μας είναι αυτά τα εργαλεία« να δώσουν ευκαιρίες σε μια δυναμική, εξωστρεφή και κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα» επισημαίνει ο υφυπουργός Οικονομίας.
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 21:01

Διόδια στη Θουρία 

Γράφτηκε από τον
Σωστά το είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας: Ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος δεν έχει διόδια.
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 21:00

Κεραυνός χτύπησε πολυκατοικία στον Βόλο

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ο κεραυνός σχεδόν άνοιξε τρύπα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ενώ από τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου έχει υποχωρήσει το τσιμέντο και φαίνονται οι σιδεριές.
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 20:49

Η κατάρα της ευφυΐας

Γράφτηκε από τον
Ο Κύκλος Ιδεών αποτελεί μια ομάδα σκέψης ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μέσα από το Διαδίκτυο αλλά και εκδηλώσεις, όπως αυτή που έγινε στην Καλαμάτα, η συγκεκριμένη κίνηση…
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 20:38

Η πλατεία της Καλαμάτας τη δεκαετία του 1950

Γράφτηκε από την
Η πλατεία της Καλαμάτας τη δεκαετία του 1950, ως συνέχεια της χθεσινής εικόνας.
Το χρέος μετατράπηκε μαζί με προσαυξήσεις σε περίπου …10.000 ευρώ - Ο πρώην επιχειρηματίας καλείται να το πληρώσει μέσω 6 μηναίων δόσεων με αρχή από τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Σελίδα 1 από 4958

Πώς αξιολογείτε την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021;
Πώς αξιολογείτε την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση