Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 11:21

Οινοποιία Δερέσκου: Κρασί από καρδιάς για τις γιορτές...

Γράφτηκε από την

 

Έξι (6) τυχεροί κερδίζουν από δύο μπουκάλια κρασί από την Οινοποιία Δερέσκου.

Συγκεκριμένα, η Οινοποιία Δερέσκου θα προσφέρει 1 φιάλη Κτήμα Δερέσκου Chardonnay και 1 φιάλη Κτήμα Δερέσκου Cabernet σε κάθε νικητή!

Ο διαγωνισμός έληξε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν μόλις ενημερωθούν όλοι και αποδεχτούν τα δώρα τους.

 


 

Με στόχο την ποιότητα αλλά και την προσιτή τιμή πορεύεται η επιχείρηση «Οινοποιία Δερέσκου Α.Ε.» στους Γαργαλιάνους από το 1995 που έκανε τα πρώτα της βήματα, κερδίζοντας τους καταναλωτές με τα εξαιρετικά της κρασιά.

Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από την Φλόκα με ένα μικρό οινοποιείο και κατάφερε να αναπτυχθεί σημαντικά αποκτώντας μια σύγχρονη μονάδα μέσα στους ιδιόκτητους αμπελώνες που διαθέτει.

Τα κρασιά της πέρα από την τοπική και εγχώρια αγορά έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό, αποσπώντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις που πιστοποιούν την εξαιρετική τους ποιότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, με την προώθηση και άλλων μεσσηνιακών προϊόντων, όπως οι ελιές Καλαμών, το πατέ ελιάς, το πράσινο πατέ ελιάς και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Φλόκα Μεσσηνίας

Ο διαγωνισμός διενεργείται με την υποστήριξη της Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex Καλαμάτας (Κιλκίς 3, 27210-89710)