Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 17:25

Διαφημιστείτε στο eleftheriaonline.gr

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)
Διαφημιστείτε στο eleftheriaonline.gr

Διαφημιστείτε μέσα από το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό portal της Περιφέρειας Πελοποννήσου! 

Προβάλετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας στους επισκέπτες του eleftheriaonline.gr

Κατεβάστε το Media Kit του eleftheriaonline.gr εδώ.

Με αύξηση της επισκεψιμότητας που ξεπερνά το 100% κάθε χρόνο, το eleftheriaonline.gr βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στην κορυφή της ενημέρωσης, όχι μόνο στην Πελοπόννησο, αλλά και ανάμεσα στα sites των εφημερίδων ολόκληρης της ελληνικής περιφέρειας.

Το 2018 το eleftheriaonline.gr επισκέφθηκαν 3.282.459 μοναδικοί χρήστες (unique users), οι επισκέψεις/συνδέσεις (sessions) έφτασαν τα 8.026.117, ενώ σημειώθηκαν 13.828.533 προβολές σελίδας (pageviews).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν 2 στους 3 επισκέπτες (70%) του eleftheriaonline.gr έρχονται από κινητά τηλέφωνα και tablet, καθώς επίσης και ότι σημαντική είναι η επισκεψιμότητα και από χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ομογενειακό στοιχείο (ΗΠΑ, Γερμανία, Κύπρος, Μ. Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία κ.α.).

Πολύ σημαντική είναι η διείσδυση του eleftheriaonline.gr και στο νεανικό κοινό, καθώς μέσα στο 2018 το 50% των επισκεπτών ήταν μεταξύ 18 και 44 ετών. Τέλος να σημειώσουμε ότι το 2018 το 30% των επισκεπτών του eleftheriaonline.gr ήρθε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), αναλυτικά: Facebook: 74.000+ likesTwitter: 4.000+ followers,  YouTube: 4.000.000+ viewsInstagram: 2.000+, και μέσω των εφαρμογών για iOS και Android, η ηλεκτρονική έκδοση της συνεχίζει να προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο -και όχι μόνο- ενώ με τη δύναμη, που μας δίνει η δική σας συνεχής εμπιστοσύνη σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.


Τα Βραβεία που έχει λάβει το eleftheriaonline.gr

Τον Σεπτέμβριο του 2018, το eleftheriaonline.gr κέρδισε 4 βραβεία στα Regional Media Awards 2018, μια ακόμη σημαντική διάκριση του site.

Τον Οκτώβριο του 2017, το eleftheriaonline.gr κέρδισε 4 βραβεία στα Regional Media Awards 2017, διάκριση η οποία αναγνωρίζει την συνεχή βελτίωση του site.

  • Χρυσό βραβείο (Gold) στην κατηγορία Press Best Website, για τη Διαδικτυακή/Ψηφιακή Μορφή της «Ε» σε μορφή pdf.
  • Αργυρό βραβείο (Silver) στην κατηγορία Digital Media Content Best Use of Multimedia Features για τη χρήση πολυμέσων (βίντεο και φωτογραφίες) στην παρουσίαση θεμάτων, όπως το θέμα Skitsofrenis: Όταν η τέχνη βγαίνει στο δρόμο, η μιζέρια μπαίνει στο μουσείο (βίντεο-φωτογραφίες)
  • Αργυρό βραβείο (Silver) στην κατηγορία Digital Media Design/User Experience Best Mobile Edition για την έκδοση του eleftheriaonline.gr για κινητά τηλέφωνα.
  • Αργυρό βραβείο (Silver) στην κατηγορία Digital Media Advertising Best Native Advertising για το Native Advertising, δηλαδή τη διαφήμιση επιχειρήσεων με πλήρη παρουσίασή τους μέσω βίντεο, φωτογραφιών και συνεντεύξεων των ιδιοκτητών τους, και την προβολή της παρουσίασης στην κεντρική σελίδα του site για σημαντικό χρονικό διάστημα, όπως το θέμα ΙΙΕΚ Ορίζων: Ορίζω το μέλλον μου, σπουδάζω στον τόπο μου (vid-pics)

Τον Οκτώβριο του 2016 κερδίσαμε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Best Use of Multimedia Features/Video-Photography" των Regional Media Awards 2016 για την αξιοποίηση των πολυμέσων στην παρουσίαση είδησης, και συγκεκριμένα, για τις λήψεις  από drone λίγες ημέρες πριν από την παράδοση στην κυκλοφορία της τοξωτής γέφυρας της Τσακώνας, στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Την Άνοιξη του 2015 λάβαμε το χάλκινο βραβείo στα Digital Media Awards 2015, στην κατηγορία «Καλύτερα Περιφερειακά Sites», ως επιβράβευση της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση των υπηρεσιών προς τους χρήστες.

Τα στοιχεία του Google Analytics αλλά και οι διακρίσεις που έχουμε λάβει ως τώρα αποδεικνύουν ότι το κοινό εμπιστεύεται την «Ε» και το eleftheriaonline.gr και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την ενημέρωση όλων σας για όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία, στην Πελοπόννησο, στην Ελλάδα και στον κόσμο. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 27210 21421, Fax: 27210 27747, E-mail: sales.eleftheriaonline@gmail.com

 

Σχόλια  

+1 # Σοφία Παπαδοπούλου 21-07-2014 00:30
Η πολυεθνική Ipsos GmbH αναζητεί άτομα που ζουν στο νομό Μεσσηνίας, όλων των ηλικιών και μορφωτικών επιπέδων, να συμμετέχουν με όφελος σε ένα project το οποίο αξιολογεί τις ευρωπαϊκές ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Η Ipsos GmbH είναι μέλος διαφόρων ενώσεων εταιριών έρευνας αγοράς τόσο στη Γερμανία (ADM, BVM), όσο και διεθνώς (Esomar, EphMRA), και ακολουθεί τα αυστηρά πρότυπά τους.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ταχυδρομική διεύθυνση, σύνδεση στο internet, βασικές γνώσεις Αγγλικών και 10 λεπτά από τον καθημερινό χρόνο σας.

Η συμμετοχή είναι κάτι πολύ εύκολο, δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις ή εμπειρία, δεν έχει καμία σχέση με χρεώσεις, διαφημίσεις, πλασιέ, πυραμίδες κλπ, και είναι απολύτως ασφαλής.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Σοφία Παπαδοπούλου

6945-488944
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 11-05-2017 13:19
θα με ενδιέφεραν περισότερες πληροφορίες
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER