Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 10:01

Giochi Preziosi: Διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Γράφτηκε από την

 

Οκτώ (8) τυχεροί κερδίζουν παιχνίδια από τη Giochi Preziosi!

 Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς για όλους. Σε όποια ηλικία και να είσαι, το χαμόγελο είναι απαραίτητο συστατικό της καθημερινότητάς σου. Αυτό ακριβώς θα προσφέρει η εταιρεία Giochi Preziosi σε επτά τυχερούς επισκέπτες του eleftheriaonline.gr.

Ο διαγωνισμός έληξε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν μόλις ενημερωθούν όλοι και αποδεχτούν τα δώρα τους.

Αναλυτικά τα δώρα που προσφέρει η Giochi Preziosi:
(κάθε τυχερός κερδίζει μόνο ένα από τα παρακάτω)
 
- 1 SELFIE MIC - Μικρόφωνο & Selfie Stick 
Γίνε η star που κρύβεις μέσα σου με το Selfie Mic! Τραγούδησε, πάρε βίντεο και μοιράσου με φίλους!
Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή StarMaker που περιλαμβάνει δημοφιλή τραγούδια των Justin Bieber, Taylor Swift, Ariana Grande και πολλών άλλων! 
Φτιάξε τα δικά σου μουσικά βίντεο κλιπ και τραγούδησε χιλιάδες αγαπημένα σου hits!
Περιέχει πτυσσόμενο selfie stick με μικρόφωνο karaoke & ακουστικό.
 
- 1 POM POM WOW - Στούντιο Διακόσμησης 

Ήρθαν τα Pom Pom Wow! Τα πολύχρωμα σωληνάκια που κρύβουν μια... φουντωτή έκπληξη! 
Τα Pom Pom Wow είναι ένα χνουδωτό, διασκεδαστικό σύστημα, με το οποίο μπορείς να φτιάξεις μοναδικές δημιουργίες καλυμμένες με Pom Pom! 
Ξεκίνα με μια στοίβα από σωληνάκια, διάλεξε χρώμα, κόλλησε ένα αυτοκόλλητο διπλής όψης και... Κόλλα – Τράβα – Wow! Τόσο απλά μπορείς να μεταμορφώσεις ένα κοινό αντικείμενο σε μια λούτρινη, πολύχρωμη δημιουργία!
Με το Στούντιο Διακόσμησης μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου Pom Pom και να τα διακοσμήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!
- 1 PAW PATROL - Κινητό Αρχηγείο Paw Patroller 

                                                                                                  

Το τεράστιο κινητό αρχηγείο Patroller όπως εμφανίζεται στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Paw Patrol!
Φορτώστε τα οχήματα στη ράμπα, πατήστε το κουμπί και ακούστε τους ήχους! Ανεβάστε τα με το ασανσέρ και βάλτε τους ήρωες στο πιλοτήριο! 
Περιέχει τον Ryder με το όχημά του και διαθέτει θέσεις και για επιπλέον οχήματα. Χωράει 6 οχήματα με ανοιχτή οροφή και 3 με κλειστή.
- 1 DOC MC STUFFINS - Φορητή Κλινική Η Μικρή Γιατρός 

Φορητή Κλινική της Μικρής Γιατρού για να μπορείς να γιατρεύεις τα παιχνίδια σου όπου κι αν βρίσκεσαι! Με ειδικό χερούλι μεταφοράς και αισθητήρα ώστε να ενεργοποιείται μουσική όταν η Κλινική κινείται!
Διαθέτει πολλά αξεσουάρ (ηλεκτρονικό ασύρματο, οθόνη καρδιογράφου με στηθοσκόπιο, ωτοσκόπιο & θερμόμετρο), φορείο & πλευρική θέση ασθενούς (η Αρνίτσα δεν περιέχεται).
- 1 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ - Η Μπέτσυ στο Κοτέτσι 

Παιχνίδι δράσης και γέλιου για όλη την παρέα!
Κλέψε τα αβγά χωρίς να πέσουν κάτω αλλά πρόσεξε μην ξυπνήσεις την Μπέτσυ! Για 2 - 4 παίχτες.
- 1 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ - Φρέντυ ο Κεφάλας 

Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι ταχύτητας & αντίληψης που θα σας... ξεμυαλίσει! Τι να έχει στο κεφάλι του ο Φρέντυ; Βρες πρώτος το αντικείμενο της κάρτας σου μέσα στο κεφάλι του Φρέντυ και γίνε εσύ ο νικητής! 

Μπορείς να εμπλουτίσεις το παιχνίδι προσθέτοντας και τα δικά σου αντικείμενα! Για 2 - 4 παίχτες.

-1  Nanostad  Juventus Stadium & 1 Nanostad Allianz Arena
(2 νικητές, κάθε ένας κερδίζει από ένα Nanostad)

Το Nanostad είναι ένα τρισδιάστατο παζλ/μοντέλο. 

Τώρα μπορείτε να φτιάξετε σε κλίμακα μικρογραφίας και με αποτύπωση υψηλής λεπτομέρειας αυθεντικά γήπεδα των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών ομάδων με την υπογραφή των ΕΠΙΣΗΜΩΝ Συλλόγων ποδοσφαίρου.

Προσφέρει ώρες δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά και ενήλικες ενώ το αποτέλεσμα αποτυπώνει κάθε γήπεδο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική λεπτομέρεια. Δεν απαιτούνται κόλλα, ψαλίδι ή άλλα εργαλεία. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό τύπου EPS, καλυμμένο από ειδικής ποιότητας χάρτινα αυτοκόλλητα.

  

Η εταιρεία:

O Όμιλος Preziosi ιδρύθηκε το 1978. Αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και αυτή τη στιγμή κατέχει σημαντική θέση στον παγκόσμιο χάρτη της παιχνιδοβιομηχανίας, έχοντας παρουσία μέσω ιδίων εταιρειών στις αγορές αρκετών χωρών όπως αυτές της Αγγλίας της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, του Βέλγιου, της Ελλάδας και πρόσφατα της Τουρκίας. Έχει ηγετική παρουσία στην αγορά της Ιταλίας όπου και διατηρεί την έδρα του. Ακόμη, διανέμει τα προϊόντα της σε πολλές άλλες αγορές παγκοσμίως μέσω τοπικών αντιπροσώπων. 

Η Giochi Preziosi Hellas ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003, από την κα Φωτεινή Καραγεώργη σε joint-venture με την Ιταλική Giochi Preziosi S.p.A. Κατάφερε ταχύτατα να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς φέρνοντας στην ελληνική αγορά μερικές από τις δημοφιλέστερες  διεθνείς μάρκες παιχνιδιών όπως Χελωνονιντζάκια, Lalaloopsy, Πέππα το Γουρουνάκι, Trash Pack-Η Σκουπιδοπαρέα, Gormiti, Monsuno, Subbuteo, Little Tikes, Crayola κ.α. 

Η φιλοσοφία της Giochi Preziosi Hellas είναι να μπορεί να στέκεται στο πλευρό τόσο του πελάτη όσο και του καταναλωτή με σεβασμό, ακεραιότητα και χαμόγελο.

*Στην Καλαμάτα, τα προϊόντα Giochi Preziosi διατίθενται στα καταστήματα ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ (Αριστομένους 41,  Πλατεία 23ης Μαρτίου 12)

Ο διαγωνισμός διενεργείται με την υποστήριξη της Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex Καλαμάτας (Κιλκίς 3, 27210-89710)