Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 10:41

YIAMAS Gastro Bar: Στην υγεία της Ελληνικής γαστρονομίας!

Γράφτηκε από την

  

Ένα (1) τυχερός κερδίζει ένα δείπνο για δύο άτομα στο Yiamas Gastro Bar!

Είτε είστε ζευγάρι στη ζωή, είτε φίλοι ή αδέρφια, πάντα υπάρχει η τέλεια αφορμή για ένα δείπνο στο Yiamas Gastro Bar!

Ο διαγωνισμός έληξε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν μόλις ενημερωθούν όλοι και αποδεχτούν τα δώρα τους.

Το YIAMAS Gastro Bar ήρθε για να παντρέψει την ζωντάνια και την νεανικότητα ενός bar με το κύρος και την ποιότητα ενός εστιατορίου. Αυτό ήταν το όραμά της εταιρείας όταν σχεδίαζε  τo νέο της εστιατόριο-μπαρ, στην πισίνα του ξενοδοχείου Elite City Resort, με τη μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο και τις παρυφές του Ταϋγέτου.

Το περιβάλλον

 Από τους πρώτους  μήνες λειτουργίας  του  το Yiamas Gastro Bar κατάφερε να αγαπηθεί και να  γίνει το  hot spot της πόλης, με τη funky ατμόσφαιρα  και τη νέο-vintage αισθητική του. 

Το φαγητό 

Τοπικά προϊόντα όπως το λάδι, οι ελιές, το τυρί, το κρέας, το ψάρι, τα λαχανικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και  δέχονται δημιουργικές τεχνικές επιρροές από τις γειτονικές παραδοσιακές κουζίνες της Ιταλίας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας. Κατά βάση λοιπόν η κουζίνα είναι Μεσογειακή. 

 Το Yiamas Gastro Bar  σέβεται απόλυτα τις διατροφικές επιλογές των επισκεπτών του και διαθέτει ιδιαίτερη ευελιξία μέσα από έναν πολύ πλούσιο και προσεκτικά δομημένο κατάλογο.

Το κρασί

Το Yiamas Gastro Bar σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος  τον υπέροχο κόσμο του οίνου και των απολαύσεών του μέσα από τις επιλεγμένες ετικέτες που διαθέτει. 

Μέσα από την καινοτόμα ηλεκτρονική λίστα κρασιών, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να γνωρίσει το προϊόν, να δει τη φωτογραφία-ετικέτα του, να διαβάσει για τα χαρακτηριστικά του κρασιού και να ανακαλύψει μέσα στις άπειρες «προσωπικότητες» των κρασιών αυτές που ταιριάζουν με την δική του. Φυσικά ο σομελιέ είναι πάντα εκεί για τις επιλογές και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

 Αυτό που επίσης ξεχωρίζει στο Yiamas Gastro Bar είναι η μεγάλη μπάρα του, που αναδεικνύει το τρίτο συνθετικό του ονόματος , "Bar", σε όλη του τη διάσταση. Eξωτικές νότες, cocktails, straight ποτά, κρασί, ανεβασμένη διάθεση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μπαρ υπό την έμπνευση του miixologist. 

Το Yiamas Gastro Bar προσφέρει  μια ολοκληρωμένη εμπειρία, καλομαγειρεμένο φαγητό, χαλαρό περιβάλλον, στιγμές διασκέδασης, ανθρώπινη επαφή και πρωταρχικά... μνήμες !

Ο διαγωνισμός διενεργείται με την υποστήριξη της Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex Καλαμάτας (Κιλκίς 3, 27210-89710)