Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 11:11

Ξενώνας Γόρτυς: Η αυθεντική εμπειρία της Ορεινής Αρκαδίας όπως την ονειρεύεστε...

Γράφτηκε από την
Ξενώνας Γόρτυς: Η αυθεντική εμπειρία της Ορεινής Αρκαδίας όπως την ονειρεύεστε...

 

Δύο (2) τυχεροί κερδίζουν από ένα διήμερο (άφιξη Παρασκευή – αναχώρηση Κυριακή) σε standard δίκλινο δωμάτιο με ελληνικό, χειροποίητο πρωινό σε μπουφέ στον Ξενώνα Γόρτυς στο Ελληνικό Αρκαδίας.

 Ο διαγωνισμός έληξε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν μόλις ενημερωθούν όλοι και αποδεχτούν τα δώρα τους.

Ξενώνας Γόρτυς: «Η Φιλοξενία όπως θα έπρεπε να είναι!» 

Αυθεντική αίσθηση χωριού με άρωμα νοσταλγίας, λιτή πολυτέλεια και διακριτική στιλάτη αισθητική, προσωπική φιλοξενία και ποιοτικές παροχές. 

Στρατηγικά τοποθετημένο στην καρδιά του Ελληνικού, στην Ορεινή Αρκαδία, σε πολύ κοντινή απόσταση από το φαράγγι του Λούσιου και τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής, το οικογενειακό πετρόκτιστο αρχοντικό του 1900 μεταμορφώθηκε σ’ έναν κομψό boutique ξενώνα για όλες τις εποχές, που άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2011.

Τα δύο οικήματα του συγκροτήματος, η κυρίως κατοικία και οι παλιοί στάβλοι, ανακαινίστηκαν υποδειγματικά, με αγάπη και σεβασμό στην παραδοσιακή τους ταυτότητα, και διαμορφώθηκαν σε οκτώ ατμοσφαιρικά standard και ένα superior δωμάτια, μια πανέμορφη σοφίτα και μια εκλεπτυσμένη δίχωρη σουίτα, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο σε πάτωμα, έπιπλα και ταβάνια. 

Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα με king size ή δύο μονά κρεβάτια και δυνατότητα μετατροπής τους σε connecting, ενώ η σουίτα διαθέτει τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο και βιβλιοθήκη στο living room.

Με την ίδια φιλοσοφία έχει διαμορφωθεί και ο εξωτερικός χώρος, σε έναν περιποιημένο αγχολυτικό κήπο με φόντο τις πλαγιές του Μαινάλου, ο οποίος φιλοξενεί  το ζεστό το χειμώνα και το δροσερό το καλοκαίρι αίθριο, όπου σερβίρεται το πλούσιο πρωινό και από το απόγευμα σερβίρονται καφές, τσάι, ποτά, αλλά και ελαφριά snacks. Αν ο καιρός το επιτρέπει, η υπερυψωμένη βεράντα με το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι και τις rattan πολυθρόνες είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης, παρέα με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη.

Στον Ξενώνα Γόρτυς οι διακοπές γίνονται εμπειρία, γιατί εδώ ο κάθε φιλοξενούμενος είναι και νιώθει μοναδικός. 

To πρωινό...

Η τέχνη της φιλοξενίας αποτυπώνεται σε όλη τη λειτουργία του ξενώνα. 

Κι επειδή η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός», το ξεκίνημα της ημέρας «απαιτεί» να αφιερώσετε χρόνο, διάθεση και περισσή όρεξη, προκειμένου να απολαύσετε την μοναδική γευστική εμπειρία του ευφάνταστου πρωινού μπουφέ.

Η ημέρα ξεκινάει στο ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι αίθριο του κήπου με το πληθωρικό πρωινό, που εμπνέεται από τις παραδοσιακές γεύσεις και τα αγνά τοπικά προϊόντα. 

Ζήστε την αυθεντική εμπειρία της Ορεινής Αρκαδίας όπως την ονειρεύεστε. 

Με την πιο προσωπική φιλοξενία σ' ένα κομψό περιβάλλον άνεσης και ζεστής πολυτέλειας. 

Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στα πιο γοητευτικά «μυστικά» ενός μοναδικού προορισμού και να σας κακομάθουμε με το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας. 

Στον ξενώνα Γόρτυς οι διακοπές σας γίνονται δική μας υπόθεση, γιατί για εμάς επιτυχία δεν είναι να σας πείσουμε να έλθετε αλλά η υπόσχεσή σας ότι θα επιστρέψετε.

 

Ελληνικό Αρκαδίας

Ο διαγωνισμός διενεργείται με την υποστήριξη της Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex Καλαμάτας (Κιλκίς 3, 27210-89710)

 

 


NEWSLETTER