Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 10:08

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο "Art Farm" στη Μεγάλη Μαντίνεια

Γράφτηκε από την

 

Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ. 

Μια μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια με διεθνή καταξίωση τιμά τη Μεσσηνία τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, με μια πολύ «φρέσκια» μουσική βραδιά στο «Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη», στη Μεγάλη Μαντίνεια: Η Μαρία Φαραντούρη, παρέα με τους νεαρούς και πολύ ταλαντούχους αδελφούς Καλογεράκη, τον Μιχάλη και τον Παντελή, θα ερμηνεύσουν τραγούδια πέρα από το παλιό και το καινούργιο... με έμφαση στο ουσιαστικό και το διαχρονικό.

Εκτός λοιπόν από πολυαγαπημένα μας τραγούδια απ’ το τεράστιο ρεπερτόριο της Μαρίας Φαραντούρη, σε μουσικές Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου, Ελένης Καραΐνδρου κ.ά., και ποίηση Καβάφη, Σεφέρη, Ελύτη, Ρίτσου, Αναγνωστάκη, θ’ ακούσουμε και κομμάτια από τον πρώτο δίσκο «Προσωπικό» των αδελφών Καλογεράκη, σε στίχους Ελλήνων και ξένων ποιητών: Φερνάντο Πεσσόα, Τζελαλαντίν Ρουμί, Πάμπλο Νερούδα, Μπέρτολντ Μπρεχτ, Μιχάλη Γκανά, Μηνά Δημάκη, κ.ά.

Αλλωστε, αν και μόλις 24 χρονών, οι αδελφοί Καλογεράκη αποδεικνύουν ότι ο ποιητικός λόγος μπορεί να πυροδοτήσει τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία, με φρέσκια ματιά, γόνιμες επιρροές, και σεβασμό στη γραφή των σπουδαίων.

Επίσης, ο Παντελής και ο Μιχάλης θα μας πουν, μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη, τραγούδια δικά τους αλλά και μπαλάντες του Bob Dylan και του Leonard Cohen. Στο πιάνο και στη γενική μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα είναι ο Τάκης Φαραζής, ενώ στα πνευστά ο David Lynch.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και διεκδικήστε 4 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία. 

• Πληροφορίες στα τηλ. 6932-483630 και 6908-676277.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων στην Καλαμάτα:

Μεζεδοπωλείο «Στο Κύμα», παραλιακή οδός Ναυαρίνου

Βιβλιοχαρτοπωλείο «Κονταργύρη», πλατεία 23ης Μαρτίου

Κρατήσεις γίνονται και ηλεκτρονικά ΕΔΩ. 
Οποιος μένει εκτός Καλαμάτας, μπορεί να κλείσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό του και επιπλέον να ζήσει την εμπειρία της διαμονής σε ένα δεντρόσπιτο του Αγροκτήματος!

Για περισσότερα: www.artfarm.gr