Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 21:04

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα στη Μηλέα Μάνης

Γράφτηκε από την
Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα στη Μηλέα Μάνης

 

Ο Βασίλης Λέκκας θα δώσει μια μουσική παράσταση την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Aμφιθέατρο «Κώστας Καζάκος» στη Μηλέα Μάνης στις 21:30.

Το eleftheriaonline.gr και η «Ε» εξασφάλισαν για εσάς 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία. 
Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

Η μουσική παράσταση του Βασίλη Λέκκα στηρίζεται σε επιλογές από ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερης σημασίας, με αναφορές στους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος που μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις.

Εξίσου σημαντικές είναι οι δισκογραφικές συνεργασίες του Βασίλη Λέκκα, με τους Γιαννη Σπαθα, Γιωργο Τρανταλιδη, εκφραστές της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής, που πολλά από τα τραγούδια τους θα ακουστούν στην παράσταση, από την οποία δεν θα λείψουν και ακυκλοφόρητα τραγούδια. Επίσης τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία που έγινε στο 2015 με τίτλο «ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ» σε μουσική της Βάσως Αλλαγιάννη, καθώς επίσης τραγούδια από τον δίσκο με τον τίτλο «ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ» ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, που και αυτή κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στην παράδοση, μια που ο Βασίλης Λέκκας την υποστηρίζει έμπρακτα έχοντας ηχογραφήσει παραδοσιακά τραγούδια, αλλά και προτείνοντας μέσα από την δισκογραφία του νέους τραγουδοποιούς με προσανατολισμό στην παράδοση.

Πέρα από την αναφορά στους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες, η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών όπως ο Ν. Γκάτσος, ο Οδ. Ελύτης, ο Γ. Σεφέρης, ο Γ. Ρίτσος, ο Ν. Καββαδίας, ο Μ. Γκανάς, η Λ. Νικολακοπούλου, ο Α.Δαβαράκης, ο Ε.Αρανίτσης, Μανος Ελευθεριου, Μαρια Παπαδακη, Γιαννης Σπυροπουλος.

Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία του αλλά και την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης που τον διακρίνει, γίνεται ο ιδανικός εκφραστής των έργων αυτών.

Με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, μας προσφέρει μια παράσταση που μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που εντάσσονται στην νεότερη μυθολογία του τόπου μας

Τιμή εισιτηρίου 10€ και την ημέρα της συναυλίας 12€.

Σημεία προπώλησης

Καλαμάτα

Bookmark-lykourgos - Πεζόδρομος Οδού Αντωνοπούλου, Κεντρική Πλατεία

Στούπα

SUPER MARKET ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ

ΠΑΡΑΛΟΣ -ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ 

Καρδαμύλη

ΚΡΙΤΑΜΟΣ 

Άγιος Νικόλαος

ΜΩΛΟΣ BAR

 


NEWSLETTER