Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 13:24

Οι νικητές των προσκλήσεων για τη συναυλία Μαρινέλλας - Γλυκερίας - Βιτάλη στην Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οι νικητές των προσκλήσεων για τη συναυλία Μαρινέλλας - Γλυκερίας - Βιτάλη στην Αρχαία Μεσσήνη

Ισως η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού θα δοθεί στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης την Παρασκευή 18 Αυγούστου με τίτλο “Γυναίκεια υπόθεση”, από τις αγαπημένες κυρίες του τραγουδιού Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία.  

Τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους. 

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία κάθε μια χωριστά, αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία  να τις απολαύσει σε τραγούδια  που άντεξαν στο χρόνο, που λέγονται από όλες τις γενιές.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς. Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις έχουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και  Θανάσης Βασιλάς.

Ακολουθούν τα ονόματα των νικητών 4 προσκλήσεων για τη μεγάλη αυτή συναυλία:

1) Τασούλα Βαγια

2) Σταυρούλα Τσιχριτζή

3) Δρακόπουλος Ανδρέας

4) Θεοδόσιος Σταματόπουλος

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο www.ticketservices.gr, στην οδό Πανεπιστημίου 39 στην Αθήνα (210 7234567). Η βραδιά αρχίζει στις 9 μ.μ., το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ. 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER