Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 16:59

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Επείγοντα περιστατικά» από την ομάδα "Fraction"

Γράφτηκε από την
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Επείγοντα περιστατικά» από την ομάδα "Fraction"

 

Με την παράσταση «Επείγοντα περιστατικά» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου η νεοσύστατη θεατρική ομάδα της Καλαμάτας "Fraction", σε κείμενα του Αρκά.

Πρόκειται για μια πολιτικοκοινωνική αλληγορία δύο πράξεων, «Εχθροί εξ αίματος» και «Βιολογικός μετανάστης», που αποτυπώνει με ευφυές χιούμορ την σύγχρονη πραγματικότητα. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας έως και τις 24 Νοεμβρίου στις 9.30 μ.μ. 

Το eleftheriaonline.gr δίνει στους επισκέπτες του μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής (19/11) και μία ακόμη διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τρίτης (21/11).
Μπείτε στην κλήρωση εδώ.

Οργανισμοί σε κρίσιμη κατάσταση! Πως τα μέλη τους την αντιμετωπίζουν; Πώς αντιδρούν στις δύσκολες συνθήκες; Στο κείμενο της παράστασης «Επείγοντα περιστατικά» ο Αρκάς αποτυπώνει ευφυέστατα και με πολύ χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα. Με ήρωες τα όργανα ενός οργανισμού και με αφορμή ένα τροχαίο το έργο, «Εχθροί εξ αίματος», είναι μια μαύρη κωμωδία που περιγράφει με μοναδικό τρόπο την αγωνία για επιβίωση, το φόβο της προδοσίας και το ρόλο της χειραγώγησης, ενώ παράλληλα οι χαρακτήρες κάτω από τις επείγουσες συνθήκες είναι άκρως αποκαλυπτικοί. Οι συγκαλυμμένες συνωμοσίες και τα μυστικά της πρώτης πράξης, «Εχθροί εξ’ αίματος, δίνουν τη θέση τους στο φανερό και απειλητικό φανατισμό που περιγράφεται στο 2ο θεατρικό μονόπρακτο, «Βιολογικός μετανάστης». Εδώ ο οργανισμός μετά από μια μεταμόσχευση καλείται να αποδεχτεί ένα νέο όργανο, έναν «ξένο». «Ο καινούριος» γίνεται η αφορμή για ίντριγκες, έντονους διαπληκτισμούς και αποκαλύψεις που οδηγούν την πλοκή στην κορύφωση μέσα από κωμικές αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης, σκηνικά: Βασίλης Μπιτσώνης και Δημήτρης Μπιτσώνης, ήχος - φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης, βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Θεοδωρακάκου – Γωγώ Μπελογιάννη. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Εχθροί εξ’ αίματος: Γωγώ Μπελογιάννη, Βασίλης Μπιτσώνης, Κώστας Κουτσουμπός. Βιολογικός Μετανάστης: Μαρία Θεοδωρακάκου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρουμελιώτης, Κώστας Κουτσουμπός.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών. Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής: 10 ευρώ για ενήλικες, 8 ευρώ το εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων, με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας. Η προπώληση γίνεται: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, “Makers”, “Οναρ”, “Κονταργύρη”. 


NEWSLETTER