Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 21:10

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων με μαργαριτάρια από το «Κόσμημα Κοντόπουλος»

Γράφτηκε από την
Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων με μαργαριτάρια από το «Κόσμημα Κοντόπουλος»

 

Ενα τέταρτο του αιώνα, 25 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας κλείνει φέτος στις 2 Αυγούστου το Κόσμημα Κοντόπουλος στην Καλαμάτα που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Κοντόπουλου στο χώρο του κοσμήματος περισσότερο από μισό αιώνα.

Μια επωνυμία ταυτισμένη με την πολύτιμη κομψότητα, στο ρολόι και το κόσμημα... Στο ίδιο σκηνικό και οι φετινές καλοκαιρινές κολεξιόν Κοντόπουλος, που σφραγίζουν κάθε μας χαρά με χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες!

Ρολόγια, κοσμήματα, είδη δώρων για βαπτίσεις, γάμους και αρραβώνες, με την εγγύηση Κοντόπουλος προσθέτουν κύρος κι αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα... με την ιδιαίτερη, σύγχρονη αισθητική τους και την επώνυμη ποιότητά τους.

Γι' αυτό και τα επικείμενα γενέθλια πρέπει να γιορταστούν αναλόγως: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μέσω της «Ε» και του eleftheriaonline.gr, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ή μία τυχερή να κερδίσει ένα μοναδικό χρυσό κολιέ 14 καρατίων με μαργαριτάρια!

Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

 

Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Αυγούστου, οπότε δηλώστε το συντομότερο τη συμμετοχή στο διαγωνισμό! Θερμές ευχές στα καταστήματα Κοντόπουλος για.. Χρόνια Πολλά!

Κόσμημα Κοντόπουλος 

Αριστομένους 45 και Γερμανού 6 (Ιστορικό Κέντρο)

www.kosmimakontopoulos.gr | Facebook | Instagram


NEWSLETTER