Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 12:19

Κερδίστε τρεις διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα «Αγνάντι» στα Κύθηρα (ΝΙΚΗΤΡΙΑ)

Γράφτηκε από την
Κερδίστε τρεις διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα «Αγνάντι» στα Κύθηρα (ΝΙΚΗΤΡΙΑ)

 

Ένα «Ταξίδι στα Κύθηρα» θα αποτελέσει σίγουρα μια μοναδική εμπειρία για εσάς! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι η θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη, διάλεξε τα Κύθηρα για να αναδυθεί. 

Πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, τα Κύθηρα ή Τσιρίγο, σημείο συνάντησης των τριών Πελάγων, Ιονίου, Αιγαίου και Κρητικού, με τις άπλετες ομορφιές τους, τα ενετικά κάστρα, τις χρυσές αμμουδιές και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα είναι ο καταλληλότερος προορισμός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Το φυσικό κάλλος του νησιού συνθέτουν, τα τρεχούμενα νερά και η πλούσια βλάστηση που εναλλάσσονται αρμονικά. 

Το Αγνάντι, το νέο συγκρότημα studios που με πολύ μεράκι φτιάχτηκε για σας, κτισμένο σε αμφιθεατρικό σημείο, αγναντεύει ανενόχλητο το πέλαγος τον Κάβο Μαλιά, το νησί των λογοτεχνών και το γνωστό ναυάγιο των Κυθήρων.

Το σύγχρονο συγκρότημα, με την ανώτερη διάκριση στην κατηγορία του, (4 ΚΛΕΙΔΙΑ), διαθέτει πολύ άνετα δίκλινα δωμάτια αλλά και μεγάλα studios, με μια οικογενειακή ζεστή ατμόσφαιρα και πολύ όμορφη παραδοσιακή διακόσμηση. Όλα είναι πλήρως επιπλωμένα με επιλεγμένα παραδοσιακά και χειροποίητα έπιπλα και διαθέτουν μπάνιο, κουζίνα, οικιακά σκεύη, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, air condition και δωρεάν wifi. 

Κάθε studio συνδυάζει καταπληκτικά τη διπλή θέα τόσο του γοητευτικού θαλασσινού τοπίου όσο και την αγέρωχη ομορφιά του βουνού.

Το Αγνάντι είναι πολύ κοντά στο λιμάνι και στην υπέροχη αμμώδη παραλία του χωριού ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση από το συγκρότημα θα βρείτε mini market, γραφικά ταβερνάκια με καλή κουζίνα και cafe με άψογο service.

Ένας τυχερός επισκέπτης του eleftheriaonline.gr θα κερδίσει, έπειτα από κλήρωση, τρεις διανυκτερεύσεις στο νέο συγκρότημα Αγνάντι στο Διακόφτι Κυθήρων.

Το δώρο περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Νικήτρια είναι η κυρία Βασιλική Κοπανου

Οι διανυκτερεύσεις αφορούν τις ημερομηνίες Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018. 

Το πρωινό θα παρέχεται στο καφέ «Μηνάς», το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το συγκρότημα Αγνάντι.

Στο καφέ «Μηνάς» όλη τη μέρα, απολαύστε εκλεκτούς καφέδες, δροσερούς χυμούς, χειροποίητα γλυκά, εντυπωσιακά παγωτά, χορταστικούς μεζέδες και σνακς καθώς και πλούσιο πρωινό, σε μια πανδαισία γεύσεων δίπλα στην παραλία, ενώ τη νύχτα δοκιμάστε δροσιστικά cocktails που ανεβάζουν τη διάθεση. 

Διακόφτι

Το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό με τα πράσινα νερά που μαγεύει κάθε φυσιολάτρη. Ιδανικός τόπος για οικογενειακές διακοπές και παιδιά. Η υπέροχη κατάξανθη αμμουδιά του Διακοφτίου απλώνεται μπροστά από το Αγνάντι, ενώ πολύ κοντά του βρίσκεται το γνωστό πλέον, σπήλαιο της Χουστής όπου βρέθηκαν σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα του 4.000 π.χ. Πασίγνωστο και πολυφωτογραφημένο είναι και το ναυάγιο του πλοίου Nordland το οποίο προσέκρουσε στη νησίδα Πρασονήσι και σήμερα είναι μισοβυθισμένο πλησίον του λιμανιού. 

Στην περιοχή βρίσκεται και η Αγία Μονή, ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του νησιού που ιδρύθηκε το 1840 και γιορτάζει στις 6 Αυγούστου, όπου και διοργανώνεται παραδοσιακό πανηγύρι. Λόγω του ύψους που είναι κτισμένη η Μονή προσφέρει φανταστική θέα προς τον οικισμό.

* Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

 


NEWSLETTER