Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 09:40

Giochi Preziosi: Mαγεία και χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Γράφτηκε από την
Giochi Preziosi: Mαγεία και χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Έξι (6) τυχεροί κερδίζουν παιχνίδια από τη Giochi Preziosi!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον!
 Αναλυτικά τα δώρα που προσφέρει η Giochi Preziosi:
(κάθε τυχερός κερδίζει μόνο ένα από τα παρακάτω)
 
- 1 STAR WARS DARTH VADER ΦΙΓΟΥΡΑ (80. εκ)
Από τη νέα ταινία Star Wars, τεράστια φιγούρα του Darth Vader ύψους 80 εκ. που στέκεται. Με λεπτομέρεια σχεδίασης, υφασμάτινη κάπα και 7 διαφορετικά σημεία αρθώσεων. 
- 1 SUBBUTEO CHAMPIONS LEAGUE

Το Subbuteo, το κλασικό παιχνίδι επιτραπέζιου ποδοσφαίρου τώρα σε νέα έκδοση με ομάδες από το Champions League! Με βελτιωμένη τσόχα, οι ομάδες σας θα κινούνται γρηγορότερα και ακριβέστερα από ποτέ.
Aπαράμιλλη λεπτομέρεια και παίκτες πιο ανθεκτικοί και εύκαμπτοι, μπορείτε τώρα να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τις ικανότητές σας.
- 1 RETRO ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ

Το επιτραπέζιο παιχνίδι των αναμνήσεων!
Ό,τι αγάπησες εσύ και οι φίλοι σου από τις δεκαετίες ’80, ’90 και ’00 στην Ελλάδα! Τηλεοπτικές σειρές, Ταινίες, Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, μεγάλες επιτυχίες, Διαφημίσεις, Παιδικά προγράμματα, Ατάκες, Ήρωες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!
Τα έχεις ακούσει! Τα έχεις ζήσει! Τα έχεις στην καρδιά σου! Αν δεν τα θυμάσαι, ήρθε η ώρα! Οι αναμνήσεις ζωντανεύουν μόνο στο RETRO!
Μόνη/ος ή με την ομάδα σου, επίλεξε με στρατηγική τις ερωτήσεις σου ανάλογα με τον αντίπαλο και ετοιμάσου να παίξεις κι εσύ στην πιο RETRO αναμέτρηση που έχεις ζήσεις ποτέ! Από 2 -6 παίχτες (ή ομάδες)
- 1 SHOPKINS ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΟΔΑΣ

Τα Shopkins™ Ψωνάκια Φατσάκια είναι σούπερ χαριτωμένοι, ΜΙΚΡΟΙ χαρακτήρες, που αγαπάνε και τη μόδα! Μεγάλο σετ παιχνιδιού με πολλά επίπεδα παικτικότητας και χώρους αποθήκευσης για τα Shopkins σου. 
Καναπεδάκι, βιτρίνα παπουτσιών, ραφιέρα, σταντ και άλλα αξεσουάρ. Μαζί και 4 Ψωνάκια Φατσάκια.
- 1 PEPPA PIG ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ

Δημιούργησε το δικό σου παραμύθι με το Βασιλικό Παλάτι της Πριγκίπισσας Πέππα! Κάθισε στην αίθουσα του θρόνου, χαιρέτισε τον αυλικό φρουρό, ετοίμασε δείπνο βασιλικό κι αναζήτησε το μαγικό εργαστήριο του Παππού- Γουρουνάκη!
Συνολικά 7 δωμάτια σε περιμένουν για να δημιουργήσεις αμύθητες βασιλικές ιστορίες.
Περιέχει  βασιλικούς θρόνους, κρεβάτια, τραπέζια, καρέκλες, φούρνο, μαγικό καζάνι, σκάλα & 2 φιγούρες (Πριγκίπισσα Πέππα & Βασιλικός Φρουρός).
- 1 DOC MC STUFFINS - ΛΟΥΤΡΙΝΗ ΑΡΝΙΤΣΑ

Η αγαπημένη φίλη της Μικρής Γιατρού, η Αρνίτσα είναι έτοιμη για αγκαλίτσες.  Πάτησε το χέρι της και άκουσέ την να σου μιλάει στα Ελληνικά! 

 

Η εταιρεία:

O Όμιλος Preziosi ιδρύθηκε το 1978. Αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και αυτή τη στιγμή κατέχει σημαντική θέση στον παγκόσμιο χάρτη της παιχνιδοβιομηχανίας, έχοντας παρουσία μέσω ιδίων εταιρειών στις αγορές αρκετών χωρών όπως αυτές της Αγγλίας της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, του Βέλγιου, της Ελλάδας και πρόσφατα της Τουρκίας. Έχει ηγετική παρουσία στην αγορά της Ιταλίας όπου και διατηρεί την έδρα του. Ακόμη, διανέμει τα προϊόντα της σε πολλές άλλες αγορές παγκοσμίως μέσω τοπικών αντιπροσώπων. 

Η Giochi Preziosi Hellas ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003, από την κα Φωτεινή Καραγεώργη σε joint-venture με την Ιταλική Giochi Preziosi S.p.A. Κατάφερε ταχύτατα να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς φέρνοντας στην ελληνική αγορά μερικές από τις δημοφιλέστερες  διεθνείς μάρκες παιχνιδιών όπως Χελωνονιντζάκια, Lalaloopsy, Πέππα το Γουρουνάκι, Trash Pack-Η Σκουπιδοπαρέα, Gormiti, Monsuno, Subbuteo, Little Tikes, Crayola κ.α. 

Η φιλοσοφία της Giochi Preziosi Hellas είναι να μπορεί να στέκεται στο πλευρό τόσο του πελάτη όσο και του καταναλωτή με σεβασμό, ακεραιότητα και χαμόγελο.

 

*Στην Καλαμάτα, τα προϊόντα Giochi Preziosi διατίθενται στα καταστήματα ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ (Αριστομένους 41 & Πλατεία 23ης Μαρτίου 12)


NEWSLETTER