Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 15:08

Ποιοι κερδίζουν τις 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας»

Γράφτηκε από την
Ποιοι κερδίζουν τις 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας»

Η παράσταση «Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας» ανεβαίνει από την Παιδική Σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και τη θεατρική εταιρία «Μέθεξις» στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου το Σάββατο 2 Απριλίου στις 5.30 και στις 7.30 το απόγευμα.

Τέσσερις τυχεροί κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση (δύο τυχεροί για την παράσταση των 5.30 το απόγευμα και άλλοι δύο τυχεροί για την παράσταση των 7.30 το απόγευμα).

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Ζωή Αναστασοπούλου (17:30)

Κατερίνα Μπερδεκλη (17:30)

Λεωνίδας Λιάκας (19:30)

Χρύσα Κουτουμα (19:30)

Ο Χρήστος Τριπόδης ετοίμασε μια φανταστική παραγωγή, ικανή να συναρπάσει κάθε παιδί και γονιό. Η καινούρια διασκευή που έκανε ο Μάνος Τσότρας συνδυάζει το αγαπημένο παραμύθι, με καινούρια τραγούδια, τη μουσική των οποίων υπογράφει ο Μιχάλης Τριπόδης, υπέροχες χορογραφίες που έχει κάνει ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, παραμυθένια σκηνικά και λαμπερά κοστούμια, που ενθουσιάζουν τα παιδιά.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με πολλή ενέργεια οι γνωστοί ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Ειρήνη Ψυχράμη, Δημήτρης Ζωγραφάκης (Μαρία η άσχημη), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο), καθώς και ο Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή) σε ένα ρόλο έκπληξη.

Στην παράσταση τα παιδιά συμμετέχουν, χορεύουν και τραγουδούν στο πάρτι για τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας και μετά τη βοηθούν να γλιτώσει από τα δόντια του πεινασμένου κακού λύκου και να πάει στο σπίτι της γιαγιάς της. Συναντούν στον δρόμο τους τον παπαγάλο, το μόνο πουλί που μιλά, τραγουδάνε με τα λουλούδια και δυναμώνουν ψυχή και σώμα με στρούμφ-φού. Όταν φτάνουν στο σπίτι της γιαγιάς, η γιαγιά δεν μοιάζει με τον εαυτό της. Η Κοκκινοσκουφίτσα καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι είναι ο κακός λύκος μεταμφιεσμένος. Η Κοκκινοσκουφίτσα μάχεται με τον λύκο και τον νικάει, με τη βοήθεια του φίλου της του ξυλοκόπου και των παιδιών και σώζει τη γιαγιά της. Έτσι έχουμε ένα ευτυχισμένο τέλος, 

Οι χορογραφίες είναι του Δημήτρη Ζωγραφάκη, στα μουσικά όργανα είναι οι: Νίκος Σκαφίδας, Μιχάλης Τριπόδης, Βασίλης Αντωνόπουλος, Ελένη Μπάρλα. Τα σκηνικά και τα κουστούμια επιμελείται η Εμμανουέλα Τσαμπίρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων (7 ευρώ) γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (27210 87902), στο Public, στο viva.gr ή στο 11876.


NEWSLETTER