Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 20:25

Οι νικητές των προσκλήσεων για την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Οι νικητές των προσκλήσεων για την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Η Πειραματική Σκηνή  Καλαμάτας παρουσιάζει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας την Αριστοφανική κωμωδία «Ειρήνη», την Τετάρτη έως και το Σάββατο 6-9 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ στο Κάστρο Καλαμάτας και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. με τη δύση του ηλίου και στο μαγευτικό περιβάλλον της Αρχαίας Μεσσήνης.  

Η «Ε» και το eleftheriaonline.gr εξασφάλισαν 5 διπλές προσκλήσεις για εσάς. Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κάστρο Καλαμάτας από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου.

Νικητές είναι οι
Πετρίδη Σοφία
Κατσαπάρα Φωτεινη
Τσιλίκας Παναγιώτης
Κολοκάθη Μαρία
Παπαδολιοπούλου Γεωργία

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας αφιερώνει αυτήν την παράσταση στο Θέατρο Τέχνης, στο Γιώργο Λαζάνη, τον Τρυγαίο της παράστασης «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, που ανέβασε το Θέατρο Τέχνης το 1979, στο Κάρολο Κουν και στο Χρήστο Λεοντή που αποτελούσαν τους βασικούς συντελεστές εκείνης της παράστασης που περιόδευσε σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης εισπράττοντας διθυραμβικές κριτικές. «Ευελπιστούμε να μεταφέρουμε το κλίμα εκείνης της παράστασης και σ’ αυτό μας βοήθησε η υπέροχη μουσική του Χρήστου Λεοντή που έχει συνεπάρει όλη τη θεατρική ομάδα των παιδιών μας και όχι μόνο.»  

«Αυτή η παράσταση αποτελεί για μας μια κραυγή-καταδίκη για τον πόλεμο, τους πολεμοχαρείς και πολεμοκάπηλους. Εκφράζει  το μεγάλο πόθο για ελευθερία, ειρήνη, γαλήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου, για όλους μας.

Καλούμε όλους τους θεατρόφιλους της πόλης μας να στηρίξουν τη νέα αυτή θεατρική δημιουργία της Πειραματικής Σκηνής, διαβεβαιώνοντας σας  ότι θα περάσετε ένα υπέροχο θεατρικό βράδυ γεμάτο μουσική και επίκαιρα μηνύματα.»

Εισητήρια

Στο Κάστρο Καλαμάτας το εισιτήριο είναι 8 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τους μαθητές , φοιτητές , ανέργους. Στην Αρχαία Μεσσήνη είναι ελεύθερη η είσοδος, ενώ παράλληλα θα ναυλωθεί πούλμαν για να μεταφέρει όσους ενδιαφέρονται να έλθουν με κόστος 10 ευρώ (aller-retour), ενώ παράλληλα, δεν θα πληρώσουν είσοδο (12 ευρώ) για τον Αρχαιολογικό Χώρο, ως επιβάλλεται, αφού θα προμηθευτούν από μας ειδική πρόσκληση για την παράσταση, κατόπιν συμφωνίας με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Πληροφορίες για κλείσιμο θέσεων στο πούλμαν για την Αρχαία Μεσσήνη στα τηλέφωνα: 2721021653, 27210 82864,6977437279, 6971540945.

Εισιτήρια για το Κάστρο προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο, στο κατάστημα «Γκόνος» Φαρών και Μαιζώνος 5, τηλ. 2721080357  και στο καφέ    «στο κύμα» Ναυαρίνου 167, τηλ. 2721401754


NEWSLETTER