Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 20:40

Πάρκαρε την Πόρσε του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία την ανατίναξε

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξινή βγήκε η έξοδος σε έναν νεαρό Παριζιάνο, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει χώρο να παρκάρει την πανάκριβη Πόρσε του και την άφησε σε μια πιάτσα ταξί.

Όταν αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του τα ξημερώματα, επειδή είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, θεώρησε σωστό να ανάψει τα αλάρμ του αυτοκινήτου και να επιστρέψει με ένα ταξί.

Αυτό που θα συνέβαινε όμως στο αυτοκίνητό του δεν το είχε φανταστεί ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη.

Όπως γράφει η εφημερίδα Le Parisien, η αστυνομία περίμενε μέχρι το μεσημέρι να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όμως βλέποντας να μην πλησιάζει κανείς θεώρησε ύποπτο το αυτοκίνητο και το έλεγξε για βόμβα. 

Μάλιστα, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν μια μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο καπό του αυτοκινήτου και το ανατίναξαν για να ανοίξει. Τελικά διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο στο αμάξι.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μου μέσω της εταιρείας που αγόρασα το αυτοκίνητο και τους εξήγησα την κατάσταση», είπε ο 25χρονος, που παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί. «Ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πάω εκεί αμέσως. Όμως προφανώς δεν το έλαβαν υπόψη τους, γιατί όταν έφτασα είχαν ήδη ανατινάξει το καπό», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ενάντια στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: in.gr