Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 22:35

Τι συμβαίνει... τα βράδια στην Καλαμάτα; - Απίστευτος διάλογος στο Still Standing (Βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τι συμβαίνει... τα βράδια στην Καλαμάτα; - Απίστευτος διάλογος στο Still Standing (Βίντεο)

Μία ασυνήθιστη σκηνή διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων Still Standing με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, καθώς ένας από τους συμμετέχοντες με καταγωγή από Καλαμάτα και Τρίπολη, συστήθηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο στο τηλεοπτικό κοινό.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της συζήτησης της παρουσιάστριας με τον 19χρονο διαγωνιζόμενο έγινε αντιληπτή η αίσθηση του χιούμορ του, καθώς αμέσως ξεκίνησε τις φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπο της Μαρίας Μπεκατώρου και τα πονηρά υπονοούμενα για τα «έκτροπα» που γίνονται τα βράδια στους δρόμους, στις πλατείες αλλά και στους πεζόδρομους της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Όμως, η συνέχεια ήταν ακόμη... καλύτερη, όταν η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μάθει τους λόγους του... βλοσυρού ύφους και του συντηρητικού ντυσίματος του νεαρού φοιτητή Νομικής, με τον ίδιο να επισημαίνει αμέσως ότι είναι «"πράσινος" μέχρι το κόκκαλο», προκαλώντας αμέσως τα γέλια όσων βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής, με τη Μαρία Μπεκατώρου εύλογα να αναρωτιέται αν «υπάρχουν και στις μέρες μας "πράσινοι" μέχρι το κόκκαλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 14:20 και μετά:

.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER